Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, întâmpinat cu ostilitate de fanii lui Sparta Praga. "De la şobolan la şobolan", "Nico = Trădător", "Stanciu, Iuda al Slaviei"

Nicolae Stanciu, întâmpinat cu ostilitate de fanii lui Sparta Praga. "De la şobolan la şobolan", "Nico = Trădător", "Stanciu, Iuda al Slaviei"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Nicolae Stanciu a jucat, duminică, primul derby din Cehia împotriva fostei sale echipe Sparta Praga. Fanii celor de la Sparta nu l-au uitat şi au venit la meci pregătiţi să-i arate mijlocaşului "dragostea lor".

În ianuarie 2018, Nicolae Stanciu devenea cel mai scump transfer din istoria fotbalului din Cehia. Sparta Praga le plătea celor de la Anderlecht 4,5 milioane de euro, însă nu convinge şi este lăsat să plece la arabi, la Al Ahli, pentru 10 milioane de euro, un an mai târziu. După şase luni în Golf, Nicuşor Stanciu îşi cere plecarea de la arabi, iar Slavia Praga oferă 3,5 milioane de euro pentru transferul său, iar acesta acceptă să revină în Cehia, la rivala de moarte a fostei sale echipe, Sparta Praga, la Slavia Praga.

În duelul de duminică, fanii Spartei l-au aşteptat pe Stanciu cu mesaje cât se poate de concludente:  "de la şobolan la şoboloan", "Nico = Trădător", "Stanciu, Iuda al Slaviei", semn că nu l-au iertat nici acum pentru faptul că a ales să revină la Slavia Praga. Din fericire pentru Stanciu, Slavia Praga s-a impus în deplasare cu 3-0 şi este lider în Cehia. De partea cealaltă, Sparta Praga, formaţia la care evoluează Florin Niţă, rezervă cu Slavia, este doar pe locul 7

Nicuşor Stanciu, performanţă uimitoare pe ”Giuseppe Meazza”, în partida cu Inter Milano

Nicolae Stanciu a fost integralist şi a fost un pericol constant la poarta lui Handanovic, în meciul din Europa League. A şutat de câteva ori foarte periculos, dar goalkeeperul sloven a scăpat de fiecare dată cu faţa curată. Efortul depus de Stanciu pe teren s-a reflectat şi în statistici. Românul a fost jucătorul de pe teren cu cei mai mulţi km alergaţi. Slavia a fost aproape să obţină o victorie imensă, însă Barella a egalat pentru Inter în ultimele minute ale meciului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare