Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariu 480.000 pe an pentru un super jucător. CFR Cluj sparge toate barierele în Liga 1

Salariu 480.000 pe an pentru un super jucător. CFR Cluj sparge toate barierele în Liga 1galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Şefii lui CFR Cluj sunt dispuşi să plătească un salariu de 480.000 de euro pe an pentru un super jucător.

CFR Cluj a dominat Liga 1 în ultimii ani şi vor să continue să deţină supremaţia. Şefii campioanei României nu se sfiesc să investească sume importante în jucători. În această perioadă, cei de la CFR Cluj încearcă un super transfer şi sunt gata să plătească un salariu anual de 480.000 de euro.

Salariu de 480.000 de euro pentru un super jucător. CFR Cluj încearcă un transfer de răsunet

Zilele trecute, CFR Cluj a reuşit să-l convingă pe Denis Alibec să semneze cu echipa din Gruia. Atacantul în vârstă de 30 de ani şi-a dorit să lucreze din nou cu Marius Şumudică, cel care, de altfel, a insistat pentru acest transfer.

Denis Alibec a venit sub formă de împrumut de la Kayserispor, până la finalul acestui sezon. Însă Marius Şumudică nu vrea să se oprească aici. Antrenorul lui CFR Cluj vrea să refacă acel cuplu spectaculos de la Astra, alături de care a luat titlul, format din Denis Alibec şi Constantin Budescu.

Pentru a-şi atinge obiectivul, Şumudică i-a convins pe cei de la CFR Cluj să bage adânc mâna în buzunar. Oficialii campioanei i-au făcut astfel o ofertă senzaţională lui Constantin Budescu, căruia i-a promis un salariu anual de 480.000 de euro. Ar fi unul dintre cele mai mari salarii din istoria Ligii 1.

CFR Cluj a plătit sume uriaşe pe salariile jucătorilor

În ultimii ani, CFR Cluj a devenit echipa care a plătit cele mai mari salarii din Liga 1. Chiar şi peste FCSB, echipă recunoscută din acest punct de vedere. De exemplu, în toamna lui 2018, CFR Cluj i-a plătit lunar 50.000 de euro lui Julio Baptista, fost jucător la Real Madrid, Arsenal şi AS Roma.

În acelaşi an, Mate Males, un mijlocaş care a prins doar 13 apariţii, a fost remunerat cu 30.000 de euro pe lună. În acest moment, cele mai mari salarii de la CFR Cluj sunt cele ale lui Alex Chipciu (300.000 de euro pe an), Andrei Burcă şi Maria Camora (ambii câte 192.000 de euro pe an).

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare