Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia călărăşenilor după victoria nesperată în faţa Viitorului: ”Suferinţa asta ne-a adus o victorie frumosă”

Reacţia călărăşenilor după victoria nesperată în faţa Viitorului: ”Suferinţa asta ne-a adus o victorie frumosă”

Dunarea Calarasi

Comentarii

Nou-promovata Dunărea Călăraşi a produs surpriza startului de campionat învingând-o pe Viitorul, chiar la Ovidiu. Honciu a marcat singurul gol al partidei în minutul patru, cu o execuţie senzaţională din lovitură liberă.

”Am suferit, dar suferinţa asta ne-a adus o victorie frumosă. Abia aşteptam să debutez în Liga 1, că am debutat cu gol e un bonus pentru mine.

Deocamdată suntem o echipă mincă, tragem tare să rămânem în Liga 1”, a spus Honciu la Telekom Sport.

Jucătorii Dunării Călăraşi au primă pentru câştigarea primelor trei partide. ”Avem un pachet pentru mai multe meciuri. Trei meciuri, dacă o să câştigăm trei meciuri la rând primim o primă. Nu pot să vă spun despre ce sumă e vorba”, a mai spus marcatorul singurului gol al partidei.

Portarul celor de la Dunărea Călăraşi nu se lasă purtat de val şi spune că victoria din această seară e una ca oricare alta. ”Un meci ca oricare altul. Presa a făcut din acest meci un mare tam-tam, dar pentru mine e un meci ca oricare altul. Pentru acest oraş e foarte frumos să joci în Liga 1”, a spus Straton la Telekom Sport.

Căderea nocturnei din cauza furtunii i-a ajutat pe Călărăşeni. ”Furtuna a fost destul de benefică pentru noi. Mă bucur că arbitrul a luat decizia de a oprit meciul”, a mai spus Straton.

Afla mai multe despre: dunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare