Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia fantastică a antrenorului lui Alaves, după ce Ianis Hagi a înjurat în română la antrenament. Care e atmosfera la echipa din LaLiga

Reacţia fantastică a antrenorului lui Alaves, după ce Ianis Hagi a înjurat în română la antrenament. Care e atmosfera la echipa din LaLiga

Stranieri

Comentarii

Jurnaliştii spanioli au asistat la antrenamentul recent al lui Alaves şi au surprins o reacţie a lui Ianis Hagi. Amuzat, antrenorul Luis Garcia a comentat faza printr-o trimitere la Dracula, personajul scriitorului Bram Stoker.

Ianis Hagi trage tare la antrenamentele lui Alaves pentru a fi titular

Împrumutat de Rangers până la finalul sezonului actual, Ianis Hagi a strâns 11 meciuri, două goluri şi o pasă decisivă pentru Alaves, iar tricolorul care s-a calificat la EURO 2024 încă încearcă să-i câştige încrederea antrenorului, pentru a fi titular. 

Înaintea meciului din deplasare cu Mallorca din LaLiga, care va avea loc duminică, de la 15:00, jurnaliştii de la El Correo au fost la antrenamentul de miercuri al lui Alaves, iar aceştia au remarcat atmosfera bună din lot. 

De asemenea, ei au surprins şi un moment care l-a avut în prim-plan pe românul din lot. 

La un moment dat, Ianis Hagi a înjurat în limba română, după ce a pierdut o minge în antrenament, semn că mijlocaşul trage tare pentru a fi în primul 11 al echipei şi că este concentrat pentru a ajunge la nivelul următor cu echipa de club. 

Antrenorul spaniol Luis Garcia a oferit un comentariu spumos, după ce l-a auzit pe Ianis Hagi: "Nu ştiu ce a spus. Poate ceva despre Dracula", s-a amuzat principalul echipei.  

În clasament, Alaves ocupă locul 13, cu 15 puncte, după 14 etape. 

În ultimul meci disputat de Alaves în LaLiga, Ianis Hagi a prins doar un sfert de oră, în victoria cu Granada, scor 3-1. 

Ianis Hagi ar putea schimba din nou echipa în vară

Fără o clauză pentru un transfer definitiv în contractul asupra căruia s-au înţeles Rangers şi Alaves, viitorul lui Ianis Hagi ar putea fi tot în Scoţia. 

Presa din Scoţia a scris în ultimele zile despre revenirea lui Ianis Hagi la Rangers, la finalul sezonului. 

Noul antrenor, Philippe Clement, "vrea să-l evalueze pe mijlocaşul ofensiv când se încheie mutarea lui temporară în Spania. El crede că Hagi ar putea avea încă un viitor mare sub comanda lui la Rangers", transmit scoţienii. 

  • 99 de meciuri, 16 goluri şi 21 de pase decisive sunt cifrele lui Ianis Hagi la Rangers. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi alaveslaligaianis hagi spania 

viewscnt
Articole similare