Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia francezilor după înfrângerea cu CFR: "Un coşmar! Acesta este adevăratul nivel din Ligue 1"

Reacţia francezilor după înfrângerea cu CFR: "Un coşmar! Acesta este adevăratul nivel din Ligue 1"

Ligue 1

Comentarii

Francezii au reacţionat imediat după înfrângerea suferită de Rennes împotriva campioanei României, CFR Cluj, scor 0-1.

Chiar dacă CFR a jucat aproape tot meciul în superioritate numerică, iar o bună bucată de timp grupararea ardeleană a avut chiar doi oameni în plus, cei de la Rennes au dominat şi au ameninţat poarta lui Arlauskis. În finalul partidei, portarul lituanian chiar a luat galben pentru trageri de timp. Rennes a ratat şi un penalty în prima repriză, prin Niang. 

Cotidianul francez L'Equipe a titrat în cronica meciului "În nouă, Rennes a trăit un coşmar cu CFR Cluj", iar microbiştii francezi nu i-au menajat deloc pe adversarii celor de la CFR. 

"Acesta este adevăratul nivel din Ligue 1", a fost cel mai apreciat comentariu pe site-ul celor de la L'Equipe. Alţi microbişti au chestionat abilităţile antrenorului Julien Stephan. "Club de carton" şi "Cea mai proastă parte este că încă ne putem califica", au mai fost alte comentarii. 

RENNES - CFR CLUJ 0-1. MECI NEBUN ÎN FRANŢA 

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 1-0 pe terenul lui Rennes, la capătul unui meci în care gazdele au primit două cartonaşe roşii şi au ratat un penalty. Echipa lui Dan Petrescu a terminat şi ea partida cu un jucător eliminat, dar a făcut şase puncte şi e pe locul 2 în grupa E din Europa League, în spatele lui Celtic, care are şapte puncte. Poziţia a treia e ocupată de Lazio, cu trei puncte, iar a patra de Rennes, cu un punct.

Afla mai multe despre: rennesfranta 

viewscnt
Articole similare