Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia FRF după ce Mirel Rădoi a făcut circ la conferinţa de presă! ”Ivan a venit şi e foarte bine!”

Reacţia FRF după ce Mirel Rădoi a făcut circ la conferinţa de presă! ”Ivan a venit şi e foarte bine!”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi s-a enervat la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Armenia.

Mirel Rădoi a fost iritat de întrebarea unui jurnalist, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Armenia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Totul a plecat de la faza în care Andrei Ivan l-a scăpat din marcaj pe Muller, la cornerul din care Germania a făcut 2-1 la Hamburg. Iritat de explicaţiile pe care trebuie să le dea, selecţionerul a luat o decizie bizară. L-a chemat pe atacant să ofere explicaţii.

Oficialul FRF, Mihai Stoichiţă, a vorbit despre partida României contra Armeniei, dar şi despre episodul de la conferinţa de presă. El consideră că este treaba lui Rădoi şi nu trebuie să intervină nimeni peste selecţioner. 

”Ivan a venit şi e foarte bine!”

E foarte bine, băieţii au mare încredere în ei. Toată lumea are încredere în ce se întâmplă. Să trecem de seara asta şi vom vedea. Echipa Armeniei e una cu un star incontestabil şi cu jucători care ştiu să joace fotbal. Sunt periculoşi, e un popor ambiţios, care vrea să se afirme şi în fotbal şi noi să fim atenţi. Nu cred că e o revanşă. A mai fost un rezultat de egalitate, apoi am câştigat cu 4-0. Presiune e pentru a ajunge la baraj. Ei să fie conştienţi că după ce joci aşa cum ai arătat în ultimele meciuri, o victorie contra Armeniei e normală. 

Cred că FRF nu poate avea o poziţie în privinţa subiectului cu Ivan. E de bucătărie internă, noi nu intervenim în cadrul vestiarului, e treaba lui Rădoi. Personal, nu cred că a greşit Rădoi, pentru că a pus la punct ce s-a speculat în ultimele zile. Ivan a venit şi e foarte bine”, a declarat Mihai Stoichiţă. 

Afla mai multe despre: radoi-ivan-stoichiţă 

viewscnt
Articole similare