Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia FRF după cea mai dură luare de poziţie a lui Răzvan Burleanu la adresa lui Gigi Becali: ”Este angajatul tuturor cluburilor jignite de mesajul lui” | EXCLUSIV

Reacţia FRF după cea mai dură luare de poziţie a lui Răzvan Burleanu la adresa lui Gigi Becali: ”Este angajatul tuturor cluburilor jignite de mesajul lui” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali şi-a dorit să scape de regula U21 în noul sezon competiţional din Superligă, dar demersul său nu a avut succes. A trecut la jigniri la adresa partenerilor din competiţie, iar Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, nu l-a iertat pentru proaspătul derapaj.

Marţi, în cadrul Adunării Generale de la sediul LPF, Gigi Becali nu a avut câştig cauză în încercarea sa de a cere eliminarea regulii U21 din Superligă.

După ce s-a votat, scorul a fost 7-7, cu două abţineri. Nemulţumit, finanţatorul FCSB-ului a pornit tirada la adresa cluburilor care s-au declarat pentru menţinerea respectivei reguli.

Astfel, Gigi Becali a separat "stăpânii" de "sclavi", numindu-i pe câţiva dintre ei în mod direct. Printre aceştia s-au numărat conducători sau oficiali ai cluburilor de la Rapid, Dinamo sau Voluntari.

FRF a luat poziţie în conflictul de la distanţă dintre Gigi Becali şi Răzvan Burleanu: ”El este angajatul tuturor cluburilor jignite de mesajul” | EXCLUSIV

În replică, Răzvan Burleanu a avut un discurs tranşant la adresa lui Gigi Becali. Preşedintele FRF susţine că finanţatorul de la FCSB ar trebui să fie "un om pierdut" într-o societate normală şi lasă de înţeles că fotbalul românesc nu are nevoie de o persoană precum Becali.

Prezent în studioul Orange Sport, la emisiunea Sport Report, Andrei Vochin, oficial al Federaţiei Române de Fotbal, a comentat tensiunile de la distanţă dintre Răzvan Burleanu şi Gigi Becali.

”A spus că nu mai e un partener instituţional pentru federaţie şi destule cluburi pentru că din ce în ce mai mult jignirile domniei sale nu îl mai fac un astfel de partener. Nu ar fi bine să analizăm lucrurile astea întâi? Nu ar fi bine să discutăm în primul rând despre cauză şi apoi despre efect?

Răzvan Burleanu este angajatul tuturor cluburilor jignite de mesajul lui Gigi Becali, care nu este primul, nu este o întâmplare, e o continuitate care a început să deranjeze membri afiliaţi. Răzvan Burleanu trebuie să-i apere pe toţi, dar în primul rând să apere majorităţi în momentul în care se întâmplă lucrurile astea.

Cred că niciun om de bun simţ nu ar fi putut să reziste atât de mult timp fără să puncteze aceste lucruri cu totul anormale care se întâmplă în fotbalul nostru.

Dacă îl scoatem pe Răzvan Burleanu din peisaj, nota este aceeaşi: critica la adresa declaraţiilor, jignirilor, derapajelor. Când o zice Răzvan Burleanu <<Hopa, stai un pic că n-ai voie să...>>. A spus că este profil de infractor”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

Discursul lui Răzvan Burleanu la adresa lui Gigi Becali

”Nu trebuie să îl consideraţi emblematic pentru ceea ce înseamnă fotbalul românesc astăzi, în prezent sau în viitor. Dacă tot vorbim de domnul Becali, de foarte multă vreme nu mai este un partener instituţional ca persoană fizică pentru noi, ca Federaţie, sau pentru cele mai multe cluburi.

Într-o societate normală, un om care prejudiciază statul şi care nu învaţă din greşelile sale, cu siguranţă este un om pierdut. Şi pentru lumea asta, dar şi pentru lumea cealaltă, în care crede domnul Becali.

Domnul Becali a ratat oportunitatea să tacă. A ratat oportunitatea de a transforma propriul club în cel mai important din regiunea noastră.

Ar fi avut potenţialul să rivalizeze cu Steaua Roşie sau cu Dinamo Zagreb. Ar fi putut să aibă venituri de 4-5 ori mai mari. Sunt sigur că ar fi avut alt viitor cu un altfel de managament.

Pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai convins, că societatea noastră se va transforma când oameni cu profil de infractori nu vor mai fi în prim-plan”, afirma preşedintele FRF, o conferinţă de presă după şedinţa Comitetului Executiv.

Afla mai multe despre: gigi becalirazvan burleanufcsbfrfsuperligaandrei vochinregula u21 

viewscnt
Articole similare