Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia INCREDIBILA avută de Marca după umilinţa suferită de Barcelona. Ce scrie cotidianul de casă al Realului după miracolul de pe Anfield

Reacţia INCREDIBILA avută de Marca după umilinţa suferită de Barcelona. Ce scrie cotidianul de casă al Realului după miracolul de pe Anfieldgalerie foto
Comentarii

Liverpool s-a califcat incredibil în finala Champions League, după ce învins-o pe Barcelona, scor 4-0, în manşa retur şi a surmontat înfângerea din tur, scor 0-3.

Fără starurile Salah şi Firmino şi cu alt om de bază - Robertson - ieşit la pauză, cormoranii au făcut un meci pentru istorie şi au lăsat acasa Barcelona lui Messi şi Suarez. O umilinţă de proporţii pentru catalani, după ce şi anul trecut trupa lui Valverde părăsea competiţia pe uşa din dos, după 4-1 şi 0-3 cu AS Roma.

Calificarea lui Liverpool a produs entuziasm în Anglia, dar şi la Madrid, acolo unde marile rivale ale catalanilor au sărbătorit rezultatul catastrofal al Barcelonei.

Iar în "horă" au intrat inclusiv jurnaliştii cotidienelor din Madrid. Marca, considerat ziarul "de casă" al Realului a reacţionat imediat după meci cu un articol în care a măturat pur şi simplu pe jos cu proaspăta campioană a Spaniei.

Barcelona, distrusă pe Anfield şi ... în Marca

"De la Messi la Valverde, un fiasco istoric", au titrat spaniolii.

"Anfield e deja în istoria neagră a Barcelonei, iar victimele vor plăti! Pentru că un colaps de asemenea dimensiuni, la un an după Roma, forţează schimbări structurale [...] Eşecul e istoric. Începând de la antrenor, incapabil să găsească antidotul la un Liverpool decimat.

Barcelona a fost net inferioară, de la apărarea personificată de un Jordi Alba căzut ca niciodată, cu un mijloc devastat, depăşit, fără pic de personalitate şi fizicalitate (excepţie Arturo Vidal) şi terminând cu atacul, cu Messi în prim-plan - impecabil în tur, disărut în retur! [...] Nu există fotbalist ca el, dar încă o dată rămâne fără superba şi promisa Cupă! Iar el, ca lider şi căpitan, apare primul, alături de Valverde, pe lista responsabililor", scriu cei de la Marca.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: messibarcelonaliverpool 

viewscnt
Articole similare