Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia jucătorilor de la CFR după ce ardelenii au înregistrat 4 remize consecutive! ”Asta nu se întâmpla la noi niciodată!”

Reacţia jucătorilor de la CFR după ce ardelenii au înregistrat 4 remize consecutive! ”Asta nu se întâmpla la noi niciodată!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu UTA, în etapa a XXV-a a Ligii 1

În minutul 67, Hindrich a luat în braţe un balon care a fost considerat de arbitru pasă la portar. Lovitura liberă indirectă executată de cei de la UTA, de la 7-8 metri de poartă, a rămas fără rezultat.

Oaspeţii au mai avut o ratare uriaşă, în finalul primei reprize, când jucătorii arădeni au tras de trei ori la poartă din interiorul careului de şase metri, dar balonul a fost respins de două ori de Hindrich şi o dată de un fundaş al clujenilor. La rândul lor, gazdele au trimis de două ori balonul în bară, prin Neguţ şi Păun, iar Deac a ratat cu poarta goală din şase metri.

La finalul meciului, Păun a vorbit despre partidă şi a scos în evidenţă faptul că în trecut CFR nu era niciodată egalată pe final, la fel cum s-a întâmplat în precedentele 3 partide. 

”A fost un meci de luptă, de bătaie, ne aşteptam şi în tur a fost la fel. UTA e echipă bună şi asta s-a văzut şi în această seară. Şi eu am avut două ocazii bune, dar tabela arată 0+0. Noi din nou facem egal.

Din păcate, la primele 3, am fost egalaţi pe final, ceea ce nu se prea întampla la CFR niciodată. Din contră, când eram conduşii, sau era gol, noi înscriam pe final. Tabela arată 0-0 şi este al patrulea egal la rând, degeaba joci bine dacă nu câştigi.

FCSB, dacă vor câştiga, vor veni la 6 puncte, dar şi dacă era o diferenţă mai mare între noi şi ei, tot în play-off se decidea totul şi cred că acolo se va decide şi în acest an”, a spus Păun după meci. 

Ce a spus Neguţ:

”A fost un meci destul de dificil pentru noi, am întâlnit astă seară o echipă foarte bine organizată. Până la urmă, e un punct care la sfârşit o să conteze în clasament”, a spus Neguţ.

CFR Cluj este în continuare pe primul loc, cu 61 de puncte, echipă urmată de FCSB, 52 de puncte, şi de FC Voluntari, 42 de puncte, dar acestea nu au jucat în etapa cu numărul 25. UTA ocupă locul 9, cu 32 de puncte. 

Afla mai multe despre: cfr-uta-păun-neguţ 

viewscnt
Articole similare