Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Adrian Păun după eliminarea CFR-ului din play-off-ul Europa League

Reacţia lui Adrian Păun după eliminarea CFR-ului din play-off-ul Europa League

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul Adrian Păun a declarat, joi seară, că CFR Cluj a început prost meciul cu Steaua Roşie Belgrad, iar penaltiul primit de sârbi a turnat "plumb în ghete" echipei campioane. El consideră că echipa CFR a avut ghinion la dubla manşă cu Steaua Roşie.

"Am început meciul foarte prost, a fost acel penalti dictat prea uşor, ne-a turnat plumb în ghete. Am reuşit să egalăm, dar era greu să mai sperăm la ceva. Ei au venit la fel de montaţi, şi noi am avut o atitudine bună, dar atât s-a putut în această seară. E păcat că am auzit huiduieli, nu am mai auzit demult. Cred că am avut mare ghinion la această dublă, sper ca lumea să fie alăturide noi, trebuie să fim împreună, doar aşa putem izbuti. Din păcate se uită uşor, au fost patru ani în care nimeni nu a avut ce să ne reproşeze, la prima greşeală ne întorc spatele. Dar nu ne doboară aceste lucruri. Nu e plăcut să pierzi 1-6 la general, dar ştim ce avem de făcut, cu siguranţă ne vom ridica şi le vom da peste nas tuturor. Sperăm să avem o grupă accesibilă şi să mergem mai departe. Ne dorim victoria cu FCSB, dar cred că şi un egal ne-ar fi bun, vom da tot ce avem mai bun", a declarat Păun la Pro X.

Formaţia CFR Cluj a pierdut, joi seară, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

La meciul de la Cluj-Napoca, au marcat: Debeljuh ’34 / Katai ‘5 (penalti), Pavkov ‘53

În minutul 62, Deac a ratat un penalti.

De la clujeni a fost eliminat în minutul 78 Jonathan Rodriguez, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Afla mai multe despre: adrian pauncfr clujreactiesteaua rosieeuropa league 

viewscnt
Articole similare