Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Andrea Mandorlini după acuzaţiile tatălui fotbalistului său, Ciprian Deac: "Este norocos"

Reacţia lui Andrea Mandorlini după acuzaţiile tatălui fotbalistului său, Ciprian Deac: "Este norocos"

CFR Cluj

Comentarii

Andrea Mandorlini (63 de ani) a reacţionat după ce tatăl experimentatului său jucător, Ciprian Deac, a reacţionat din cauza lipsei minutelor de joc a fiului său.

Antrenorul ardelenilor a vorbit în premieră despre Ciprian Deac şi reacţia tatălui său.

„Am vorbit cu Cipri. Cum am mai spus, pentru mine sunt toţi tineri, ar putea să fie copiii mei. Am înţeles chiar şi discursul pe care l-a făcut tatăl său. Cred că Cipri este un băiat norocos pentru că poate încă să vorbească cu tatăl său. Eu, la fel ca alţii, nu am acest noroc.

Tatăl meu nu mai este. Văd lucrurile într-o manieră pozitivă. Nu m-a atins deloc, vorbesc cu el. Au ieşit alte lucruri, care cred că nu trebuiau să iasă, dar fac parte din joc. Mulţi jurnalişti, care te călăresc în momente de dificultate sau în interviuri, cum a fost acum.

Am vorbit cu Cipri, îl înţeleg, ştiu că un tată vrea mereu să îşi protejeze fiii şi înţeleg chiar şi interviul lui. Nu înţeleg multe lucruri pe care le-a spus, dar eu nu am acest noroc să mai vorbesc cu tatăl meu, el are acest noroc şi sper să o facă într-o manieră mai bună”, a declarat Andrea Mandorlini despre Ciprian Deac.

Mandorlini afirmă că a trecut peste acuzaţiile tatălui fotbalistului în vârstă de 37 de ani.

Andrea Mandorlini:

„Lucrurile care au ieşit sunt personale. Erau foarte personale împotriva antrenorului, când am citit interviul. Dar am părul alb, cunosc multe lucruri, am experienţă. Repet, el este norocos că poate vorbi cu tatăl său, poate să-i spună gândurile lui, dacă a făcut bine sau rău. Pentru mine nu s-a întâmplat nimic. Cipri Deac e mare jucător. Îi vreau binele.

Dacă e important pentru echipă, dacă eu văd că poate să joace, joacă. 5, 10, o partidă, zece partide. Nu pot să promit nimic. Nici măcar lui. Eu trebuie să mă gândesc la echipă. Pentru mine, echipa este înaintea lui Deac, în faţa a tot. Trebuie să fie util pentru echipă.

Pot să greşesc, dar în acest moment eu cred că facem lucrurile bine, am schimbat foarte mult. Doi jucători importanţi au rămas aici: Cipri şi Mario Camora.

Sunt jucătorii pe care îi compar. Unul poate să accepte, Mario a jucat mereu. Apoi, clubul trebuie să evalueze. Eu evaluez pentru ceea ce trebuie să fac” a încheiat Mandorlini.

 

Afla mai multe despre: ciprian deacandrea mandorlinicfr cluj 

viewscnt
Articole similare