Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-am păţit aşa ceva în 20 de ani de carieră!” Situaţie neaşteptată pentru Novak Djokovic la Cupa Davis

”N-am păţit aşa ceva în 20 de ani de carieră!” Situaţie neaşteptată pentru Novak Djokovic la Cupa Davis

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic a fost protagonistul unui moment "scandalos", în opinia numărului unu mondial în clasamentul ATP, înainte de partida sa la Cupa Davis, cu Cameron Norrie.

Cu o oră înainte de partida sa de la Cupa Davis, pe care Djokovic a câştigat-o în două seturi, 6-4, 6-4, împotriva britanicului Cameron Norrie, sârbul a fost vizitat de agenţii anti-doping, în vestiar.

Novak Djokovic: ”N-am păţit aşa ceva în 20 de ani de carieră!”

"Nu am făcut încă un control anti-doping complet, încă nu mi-au luat o probă de sânge. Un domn stătea într-un colţ şi mă urmărea ore întregi. Am avut o discuţie cu el pentru că în 20 de ani de carieră nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva, nu am mai păţit.

Am primit o notificare cu o oră şi jumătate înainte de meci. Am rutina mea şi nu am nevoie să fiu distras. Să mă gândesc la recoltarea de sânge, să mă gândesc dacă voi putea să dau o probă de urină... O decizie complet ilogică.

Când am vorbit cu reprezentantul agenţiei anti-doping, mi-au spus că motivul este că va fi foarte târziu după meci şi, de asemenea, pentru a da timp celeilalte echipe naţionale să se odihnească, dar apoi le-am spus că învingătorul duelului din această seară nu va juca mâine.

Întotdeauna am susţinut testarea, dar nu înainte de meci. Ce va schimba asta? Voi fi acolo când se termină meciul, testaţi-mă atunci. Urmează un test de sânge. Sper că vor schimba acest ritual. Este interesant că agenţia anti-doping este o companie privată.

Ar trebui să existe o discuţie, ca organizaţie mondială, în cadrul ecosistemului nostru, ca să spun aşa, să avem propria noastră agenţie. Nu ştiu ce să adaug, probabil că tot ce spun va fi interpretat diferit.

Acest lucru este scandalos. Nu este nimic de ascuns, dar există şi nişte limite. Ei nu înţeleg ce se întâmplă aici. Nu înţeleg sportul, nu înţeleg unde se află", a fost reacţia lui Djokovic.

Afla mai multe despre: novak djokoviccupa daviscameron norrie 

viewscnt
Articole similare