Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Bogdan Vintilă după eliminarea din Europa League: "Nu este un moment fericit. Să nu ia decizii pripite"

Reacţia lui Bogdan Vintilă după eliminarea din Europa League: "Nu este un moment fericit. Să nu ia decizii pripite"

FCSB

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a oferit prima declaraţie după înfrângerea cu Vitoria Guimaraes, 0-1, şi totodată eliminarea din play-off-ul UEFA Europa League.

"Rezultatele te ţin în poziţia de antrenor. Deşi eşti în altă parte şi ai un patron mai liniştit, nu îţi garantează nimeni că poţi să rămâi până la finalul contractului. Eu mă înţeleg foarte bine (n.r. - cu Gigi Becali)", a declarat Vintilă, la Pro X, după meciul de joi seară. 

Vintilă a explicat de ce l-a schimbat pe Pintilii şi a comentat şi gestul acestuia, prin care şi-ar fi anunţat retragerea: "Pintilii vine după o accidentare, el a forţat mult. Nu este un moment foarte fericit şi să nu ia decizii pripite, la cald. Este un fotbalist foarte bun, care mai are multe de spus. În acest moment el vine după o accidentare. el a forţat revenirea ca să fie lângă echipă şi îi înţele supărarea. Sunt alături de el ca să continue, pentru că este un jucător de care FCSB are nevoie".

Antrenorul "roş-albaştrilor" nu s-a ferit şi a vorbit şi despre subiectul religiei, unul preferat de Gigi Becali în dialogurile cu presa: "Fiecare este liber să creadă în Dumnezeu sau nu. Cine crede, crede, se roagă. Cine nu, nu. Important este să nu iei numele Domnului în deşert. Zici că eşti bolnav dacă eşti creştin ortodocs. Zici că ai vreo boală".

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsb 

viewscnt
Articole similare