Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cosmin Contra după prima victorie pe banca lui Dinamo în noul sezon al Ligii 1. A avut un mesaj clar pentru fotbalişti: "Să înţeleagă asta"

Reacţia lui Cosmin Contra după prima victorie pe banca lui Dinamo în noul sezon al Ligii 1. A avut un mesaj clar pentru fotbalişti: "Să înţeleagă asta"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a analizat prima victorie din noul sezon. "Guriţă" a recunoscut că echipa a prins curaj după primul gol marcat şi le-a reamintit fotbaliştilor săi care e obiectivul din acest sezon.

VIDEO | Gaz Metan - Dinamo 1-3 (Cardoso 89 / Gonzales 49, Sorescu 74, Camara 83)

Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Gonzalez '48, Sorescu '74 şi Camara '83 pentru Dinamo, respectiv Cardoso '88 pentru Gaz Metan.

"Am jucat bine tot meciul, dar în prima repriză nu am fost inspiraţi. Am încercat să controlăm jocul, să avem o posesie mai bună, pentru că Mediaş s-a apărat în permanenţă. După primul gol ne-am descătuşat şi am controlat jocul până la sfârşit. Vreau să-i felicit pe băieţi. Presiunea a fost mare, pentru că nu am mai câştigat de mult, mai avem de muncă. 

Nu mi-a fost greu să-l conving pe Borja Valle să vină. După ce i-am explicat proiectul, şi-a dorit să vină. Cred că se simte bine. Relaţiile de joc nu sunt cele dorite, dar suntem pe drumul cel bun. Sunt semne că echipa îşi doreşte victoria. Normal, vreau să ducem echipa în play-off, de aceea am venit. E o victorie de moral, bună, dar mai e mult de muncă. Să înţeleagă că sunt la Dinamo", a declarat Cosmin Contra, la finalul victorie cu Gaz Metan, scor 3-1. 

 

Afla mai multe despre: dinamocosmin contragaz metan dinamo 

viewscnt
Articole similare