Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristi Balaj despre cazul fotbaliştilor Astrei: "Aş fi avut temere dacă făceam aşa ceva şi dacă nu aş fi avut martori" EXCLUSIV

Reacţia lui Cristi Balaj despre cazul fotbaliştilor Astrei: "Aş fi avut temere dacă făceam aşa ceva şi dacă nu aş fi avut martori" EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Trei jucători ai Astrei au cauzat un scandal în urmă cu şase luni, după ce au fost postaţi pe reţele de socializare la o clinică unde îşi făceau un tratament cu vitamine şi minerale. Cantitate acestora depăşea limita permisă, aşa că Alex Ioniţă şi Kehinde Fatai au încasat suspendări de câte un an, în timp ce Takayuki Seto a primit o interdicţie de opt luni de pe gazon.

Aceştia au servit deja şase luni din pedeapsă, însemnând că de sezonul viitor vor putea reveni în teren. Alex Ioniţă îşi recunoscue vina în urmă cu câteva luni, dar acum câteva zile şi-a retras mărturia şi a susţinut că a fost obligat să declare anumite lucruri.

Românul acuza mai mulţi reprezentanţi ai ANAD, preintre care şi preşedintele, Cristi Balaj. Fostl arbitru a răspuns acum acuzaţiilor lui Ioniţă şi a afirmat că nu a fost informat ce suspendări au primit jucătorii Astrei.

Reacţia a lui Cristi Balaj după suspendarea fotbaliştilor Astrei

”A fost prima comisie. Am citit despre anumite sancţiuni care s-ar fi dat jucătorilor Astrei. Eu, ca preşedinte al agenţiei, nu am primit nimic de la Comisia de Audiere, ştiu că a fost decizie azi. Doar părţile primesc decizia, sportivii, avocaţii, iar noi, ceilalţi, agenţia, federaţia, COSR, MTS, FIFA, WADA, primim când apar şi motivările.

Dacă vreun jucător vine şi confimă că au primit acele sancţiuni, ar fi foarte bine. Eu nu am primit nimic. Până la 16:30, când am plecat de la birou, n-am primit nimic. Majoritatea informaţiilor poate apar de la părţi. Despre schimbarea poziţiei lui Alex Ioniţă... Aş fi avut temere dacă făceam aşa ceva şi dacă nu aş fi avut martori care să participe la acea discuţie.

Eu niciodată nu am şedinţe fără oameni în jurul meu. Apreciez că am avut lângă mine şi aici s-a nimerit să fie Victor Becali, un om care a avut onoare, nu mi-am imaginat... Aş fi fost dezamăgit să fie altfel, dar nu-l obliga nimeni să iasă şi spună că nu acceptăm minciuna, că totul are o limită. A fost acolo”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: cristi balajanadastra dopajsupspendări astratakayuki setokehinde fataialex ioniţă 

viewscnt
Articole similare