Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce i s-a spus ”să îşi ţină gura!” Ce a postat starul lui Manchester United

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce i s-a spus ”să îşi ţină gura!” Ce a postat starul lui Manchester United
Comentarii

Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce a fost criticat.

Fostul internaţional englez, Trevor Sinclair, l-a criticat în urmă cu câteva zile pe Cristiano Ronaldo. El l-a sfătuit indirect pe portughez ”să îşi ţină gura la echipă”. Totuşi, Cristiano Ronaldo a reacţionat după declaraţiile lui Sinclair. Cel mai probabil, vorbele britanicului au fost auzite de portughez, dar şeptarul lui Manchester United nu a dorit să le acorde atenţie. 

Cristiano Ronaldo a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu mesajul: ”Continuă să munceşti!”, iar în mai puţin de 9 ore, fotografia a adunat peste 8 milioane de like-uri din partea susţinătorilor lui. 

Ce a declarat Trevor Sinclair despre Cristiano Ronaldo

”Încep să cred că Manchester City a evitat un glonţ că nu l-a transferat pe Cristiano. Chiar cred asta. Ne uităm la nişte jucători de la Manchester United care se chinuie să intre în formă, jucători tineri, precum Sancho sau Rashford. Desigur că putem (n.r. să îl învinovăţim pe Ronaldo pentru asta).

Cunoaşte-ţi rolul! Eşti fotbalist, eşti angajat la un club de fotbal. Ţine-ţi gura închisă pentru că uneori ăsta e cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci. Cauzează multe probleme la acest club. Nu doar lipsa golurilor în ultimele meciuri, dar şi faptul că atât Solskjaer, cât şi Carrick, l-au scos din primul 11 pentru un meci”, a declarat Sinclair, în presa britanică.

Afla mai multe despre: ronaldo-manchester united-anglia 

viewscnt
Articole similare