Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu după ce CFR a marcat 6 goluri în poarta lui Gaz Metan! ”Cred că e prima oară într-un amical când câştig cu scorul ăsta!”

Reacţia lui Dan Petrescu după ce CFR a marcat 6 goluri în poarta lui Gaz Metan! ”Cred că e prima oară într-un amical când câştig cu scorul ăsta!”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins echipa Gaz Metan Mediaş, scor 6-0, într-un meci amical disputat, duminică, la una dintre bazele de pregătire ale grupării clujene.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria lui Ivan Patzaichin, dar şi a lui Flaviu Andrei, suporter al CFR Cluj. Golurile au fost marcate de Rusu ’29, Debeljuh ’49, Deac ’52, Cestor ’56, Costache ’60 (penalti) şi Fica ’70.

După meci, Dan Petrescu a fost uimit de rezultat şi a spus că probabil este pentru prima dată când câştigă un meci amical cu un astfel de scor. 

 ”Cred că e prima oară într-un amical când câştig cu scorul ăsta!”

”Cred că e prima oară într-un amical când câştig cu CFR 6-0. A fost atitudine bună în antrenamente, normal că era un antrenor nou pentru majoritatea, nu chiar pentru toţi. S-au antrenat foarte bine, au jucat foarte bine, prima repriză echilibrată. Gaz Metan a jucat foarte bine în prima repriză, după care s-au deschis, au încercat să atace mai mult, iar noi am profitat de spaţiile avute. Nu mă aşteptam să bat cu 6-0, pentru că Mediaş nu e echipă chiar aşa de slabă. Băieţii au avut poftă mare de joc, chiar nu am ce să reproşez nimănui astăzi.

Toţi au jucat foarte bine, n-am ce să zic. Pe Culio şi Bordeianu îi cunosc foarte bine, pe Boateng l-am studiat bine, e un campionat nou, nu îi va fi uşor. Nu am găsit ceva negativ azi.

Da, şi Burcă. A fost un alt lucru foarte bun. Pentru mine, săptămâna viitoare va fi cel mai rău rezultatul ăsta. Baţi 6-0, vor crede băieţii că le ştiu pe toate, iar la Botoşani va fi un meci pe viaţă şi pe moarte contra unei echipe care sigur va fi în play-off şi sigur se va bate la primele trei locuri”, a spus Dan Petrescu, într-un interviu pe pagina oficială de Facebook a campioanei României. 

CFR Cluj a avut următorul 11 de start: Bălgrădean, Graovac, Burcă, Cestor, Ştefan, Nana Boateng, Bordeianu, Culio, Deac, Rusu, Debeljuh. Au mai evoluat în repriza a doua: Ciobotariu, Bouhenna, Fica, Costache, Gîdea, Hoban, Omrani, Itu, Figueiredo. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare