Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu după ce Mario Camora a devenit primul străin naturalizat convocat la echipa naţională a României: "E o răsplată pentru cariera lui!"

Reacţia lui Dan Petrescu după ce Mario Camora a devenit primul străin naturalizat convocat la echipa naţională a României: "E o răsplată pentru cariera lui!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a vorbit, la finalul meciului cu KuPS Koupio (3-1) - în urma căruia CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League -, despre convocarea lui Mario Camora la echipa naţională a României.

Mario Camora a fost convocat în premieră la echipa naţională a României, imediat după ce a obţinut cetăţenia română, iar Dan Petrescu e de părere că e o soluţie foarte bună pentru Mirel Rădoi. Antrenorul CFR-ului l-a lădaut pe portughezul Camora.

"Este o răsplată pentru cariera lui Camora, un jucător extraordinar. Nu ştiu dacă a lipsit două meciuri cu mine. Încă un jucător care ajunge la naţională cu mine antrenor. Pe oriunde am fost am reuşit să aduc jucători la echipa naţională", a spus Dan Petrescu, la flash-interviu, pentru Telekom Sport.

Mario Camora e primul jucător naturalizat convocat la echipa naţională a României în toată istoria sa.

Reacţia lui Răzvan Burleanu după convocarea lui Mario Camora la echipa naţională

Răzvan Lucescu, preşedintele FRF, a reacţionat şi el la vestea că Mario Camora a fost convocat la echipa naţională a României imediat după ce a obţinut cetăţenia. "Toţi suntem egali în faţa legii. Orice cetăţean român poate să ocupe funcţii publice, civile sau militare. Orice cetăţean român are dreptul de a apăra România. Are dreptul de a răspunde prezent când răspunde convocării. Mă bucur că Mario Camora, care s-a născut în Portugalia şi a făcut performanţă în România, a ales să joace pentru echipa naţională a României!", a spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: dan petrescumario camoraechipa nationala 

viewscnt
Articole similare