Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Eugen Neagoe după egalul dintre FC Botoşani şi Astra! Antrenorul giurgiuvenilor aşteaptă transferuri în iarnă

Reacţia lui Eugen Neagoe după egalul dintre FC Botoşani şi Astra! Antrenorul giurgiuvenilor aşteaptă transferuri în iarnă

Astra Giurgiu

Comentarii

Eugen Neagoe, antrenorul Astrei, a reacţionat la finalul meciului terminat la egalitate de echipa sa, 1-1 la Botoşani, cu FC Botoşani.

Antrenorul giurgiuvenilor a spus că şi-a felicitat jucătorii la final pentru efort şi a spus că, doar datorită greşelii pe care au făcut-o la penalty-ul din care au fost egalaţi, elevii săi n-au plecat cu toate cele trei puncte din Moldova. Eugen Neagoe a spus că Astra aşteaptă două-trei transferuri în iarnă.

"Da, muncit. I-am felicit pe jucători pentru efortul mare pe acre l-au făcut în această seară pentru că trenul a fost destul de greu, a fopst moale. Am fost mulţumit dfe atiudinea lor şi de efortul fantastic pe care l-au avut. Dar nu sunt mulţumit, mi-aş fi dorit să câştigăm cele trei puncte, chiar dacă cei de la Botoşani au avut posesia mai mult timp din joc. Până la uirmă nu asta contează, important este rezultatul la final.

Am făcut acea greşeală pe care nu trebuia să o facem, pe o minge lungă, ştiam că se folsoesc mult de aceste mingi lungi, joacă mult în zonele laterale cu mingi lungi. Acea faza a fost puţin lateral sânga şi nu trebuia să ajungă mingea acolo la adversar, trebuia să fim noi primii dăm în minge. Nu am reuşit să îndepărtăm acea minge din zona careului şi a fost acel moment neinsiprat al lui Dima câmd face penalty, îl loveşte mingea în mână, dar una peste alta sunt mulţumit de atitudinea băieţilor.



Mi-am propus să acumulăm mai multe puncte decât în acest moemt, chiar dacă nu am piedu de când am venit la Atsra, îmi doream şi în această searăm să câştigăm. Nu am reuşit, speră să o facem la jocul de marţi cu cei de la mediaş. Ei au încredree în mione, eu am încredere foarte în ei şi sunt convins că vomd eveni o echipă puternică. Asta vă promit. Astra va deveni o echipă puternică. Mai avemn două jocuri, apoi urmează o pauză şi perioada de pregătire care va trebuie să o gestionăm foarte corect, iar după aceea veţi vedea Astra mult mai puternică.

Cu siguranţă, dacă găsim unul, doi-trei jucători valoroşi, îi vom aduce, vom încerca. V-am spus că vreau şi, cu sigurnaţă, vom deveni o echipă puternică"
, a spus Eugen Neagoe, după meci.

FC Botoşani - Astra 1-1, în Liga 1!

FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Pentru FC Botoşani a marcat Keyta, în minutul 69 din penalti, iar pentru Astra Giurgiu a înscris Montini, în minutul 55.

FC Botoşani: Pap - Braun, Haruţ, Chindriş, Holzmann - Florescu, Rodriguez, Ongenda (Camara '82), Tîrcoveanu (Toutouh '67), Al Mawas - Keyta. Antrenor: Marius Croitoru

Astra Giurgiu: Lazar - Sousa, Dima, Graovac, Radunovic - Merloi, Crepulja, Canadjidja (Wutrich '90+4), Gheorghe (Balaure '73) - Budescu, Stahl (Montini '55).Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: Keyta '63, Florescu '84 / Sousa '41, Canadjidja '77, Dima '84, Budescu '90+3

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Iulian Călin (central), George Florin Neacşu, Ciprian Florin Danşa (asistenţi) şi Vlad Baban (rezervă).

Observator a fost Liviu Ciubotariu.

Afla mai multe despre: eugen neagoeastraliga 1 

viewscnt
Articole similare