Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Florentin Matei după ce Gigi Becali a anunţat că-l transferă la FCSB: "Totul este posibil"

Reacţia lui Florentin Matei după ce Gigi Becali a anunţat că-l transferă la FCSB: "Totul este posibil"

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei Astra Giurgiu, Florentin Matei a mărturisit, la finalul meciului cu FCSB, că deocamdată nu ştie nimic despre interesul manifestat pentru el de către Gigi Becali. El a precizat că îşi va decide viitorul în cursul acestei săptămâni, împrumutul de la Rijeka la Astra expirându-i odată cu finalul partidei de duminică seară.

"Nu am vorbit cu nimeni. Eu acum termin contractul cu Astra. Mai am un an de contract cu Rijeka. Săptămâna asta văd ce o să fac. Totul este posibil. Poate este prea devreme să vorbesc despre un transfer. A fost o perioadă frumoasă. M-am simţit foarte bine la Astra. Cu puţin noroc, puteam să terminăm şi mai sus", a spus Matei.

Florentin Matei a lăudat-o pe CFR pentru câştigarea titlului: "E meritul lor! Trebuie să-i felicităm. Au meritat să fie acolo!".

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a zecea, ultima a play-off-ului Ligii I. Echipa lui Nicolae Dică încheie campionatul pe locul doi, în timp ce titlul a fost cucerit de CFR Cluj. La finalul meciului, finanţatorul vicecampioanei, George Becali, a declarat că şi-i doreşte pe Adam Nemec, Billel Omrani şi Florentin Matei.

Afla mai multe despre: mateifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare