Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Bogdan Andone l-a distrus într-un interviu: ”Păi ce, el a fost antrenor la FCSB?”

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Bogdan Andone l-a distrus într-un interviu: ”Păi ce, el a fost antrenor la FCSB?”

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a oferit un interviu amplu cotidianului Gazeta Sporturilor, în care a vorbit despre perioada petrecută pe banca FCSB-ului.

Inevitabil, Andone a făcut trimitere şi la patronul Gigi Becali, despre care a spus că făcea majoritatea schimbărilor cu ajutorul lui Marius Ianuli. Andone, care a demisionat după meciul cu Alaşkhert din preliminariile UEFA Europa League a subliniat şi erorile grave pe care le comitea Becali prin impunerea în primul 11 al unor jucători accidentaţi (Alexandru Stan) sau care nu mai jucaseră niciodată pe o anumită poziţie (Diego Salomao).

Ca urmare a interviului din Gazetă, Gigi Becali a reacţionat şi l-a ironizat pe Bogdan Andone: ”Nu mă interesează pe mine ce spune Bogdan Andone. Păi ce, Bogdan Andone a fost antrenor la FCSB? El a fost… nu ştiu, un fel de interimar, un secund. Avea contract de secund. L-am pus pe el pentru că nu aveam pe cine să pun. Cât a stat? O lună, o lună şi jumătate la echipă” a atacat Becali în Fanatik.

”Se apucă el să vorbească de echipă după ce a plecat. Credeam că e băiat de caracter, dar probabil când l-am pus la FCSB se credea antrenor. Când am citit am şi început să râd. Dar mi-a lăsat un gust amar. Ce treabă mai ai tu cu echipa după ce ai plecat? Probabil că i-am rănit ego-ul, că s-a crezut antrenor, săracu'”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare