Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali în disputa Chipciu - CSA Steaua: ”Un băiat de caracter. Are bărbăţie. Adi Popa şi Opriţa au mâncat o pâine, iar acum sunt împotrivă”

Reacţia lui Gigi Becali în disputa Chipciu - CSA Steaua: ”Un băiat de caracter. Are bărbăţie. Adi Popa şi Opriţa au mâncat o pâine, iar acum sunt împotrivă”

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB, Gigi Becali (65 de ani), şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la ieşirile din ultima vreme ale lui Alex Chipciu la adresa celor de la CSA Steaua.

În ultima perioadă, Alex Chipciu este în centrul atenţiei şi a atras de partea sa simpatia necondiţionată a suporterilor FCSB.

Jucătorul legitimat la U Cluj a avut o tiradă întreagă la adresa celor de la CSA Steaua, datorită căreia a intrat definitiv în inimile fanilor echipei lui Gigi Becali.

Aceştia şi-au arătat susţinerea pentru fostul component al FCSB-ului la meciul de campionat cu U Cluj, disputat pe Arena Naţională (2-2).

Gigi Becali: ”Trebuie să spună Chipciu? Foarte bine, e un băiat de caracter”

La o zi distanţă de la acest moment, inclusiv Gigi Becali s-a pronunţat în privinţa lui Alex Chipciu şi a replicilor prin care jucătorul a discreditat dreptul echipei din Liga 2 de a purta numele Steaua Bucureşti.

Spre deosebire de Chipciu, ce a rămas fidel FCSB-ului, Gigi Becali a amintit că Daniel Opriţa şi Adi Popa, care au jucat în trecut pentru echipa sa, au decis să se alăture totuşi celor de la CSA Steaua.

”Trebuie să spună Chipciu? Foarte bine, e un băiat de caracter. Are bărbăţie. A spus ce trebuia să spună un om care a mâncat bani de la Steaua (n.r. - FCSB). Şi-a făcut viaţa.

Cum alţii, de exemplu, pe care i-am lansat - Adi Popa - cine îl ştia de la Chiajna, chiar şi Opriţa. Mulţi. Ai mâncat o pâine, iar acum sunteţi împotriva celui care care v-a dat pâinea?”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Alex Chipciu a jucat patru sezoane şi jumătate la FCSB, între ianuarie 2012 şi iulie 2016, şi a cucerit, printre altele, trei titluri de campion ale României.

Discursul lui Alex Chipciu: ”Sunt sclavul lui Gigi Becali, iar ei sunt sclavii Armatei”

”Dacă asta e Steaua cu echipamentul ăsta fake...Din punctul meu de vedere e o echipă fantomă. Păcat de suporterii astia de Peluza Sud care e o peluza frumoasă, dar nimic mai mult.

M-au înjurat de soră, de nevastă, de copii, că sunt sclavul domnului Becali. Aşa e, sunt. Sunt sclavul lui, iar ei sunt sclavii Armatei.

Din păcate, eu n-am simţit nimic pe teren. Din contră, copiii făceau poze cu mine. Şi jucătorii lor, dacă îi intrebai, erau fanii mei. Nu ca sunt eu fotbalist mare. Nu sunt fotbalist mare, dar s-au bucurat atunci cu noi.

Ghencea nu mai e Ghencea aia veche. Avea o istorie în spate. Acum e un stadion frumos, cu blocuri pe aici...Un stadion foarte frumos. Stema e frumoasă şi ea, dar echipamentele nu ştiu ce sa zic”, afirma Chipciu, la finalul jocului CSA Steaua - U Cluj, scor 1-3, în Cupa României.

Afla mai multe despre: gigi becalialex chipciufcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare