Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ianis Hagi după ce a fost chemat în premieră la naţionala mare: ”Sper să ajung om de bază”

Reacţia lui Ianis Hagi după ce a fost chemat în premieră la naţionala mare: ”Sper să ajung om de bază”

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a fost chemat în premieră la echipa naţională, pentru meciurile cu Lituania şi cu Muntenegru, din grupele Ligii Naţiunilor. Mijlocaşul Viitorului speră că va ajunge jucător de bază la naţională.

Ianis Hagi şi-a îndeplinit visul şi a primit prima sa convocare la naţionala de seniori. Mijlocaşul de 20 de ani va face parte din lotul naţionalei pentru meciurile cu Lituania şi Muntenegru. Ianis spune că această convocare vine ca urmare a seriozităţii de care a dat dovadă pe terenul de fotbal:

”Ne-a zis team managerul ieri, sunt fericit că am ajuns acolo, când îţi faci treaba bine la echipă, îţi ajuţi echipa, joci bine, normal că după aceea toate vin de la sine. Sunt fericit, este o etapă importantă pentru mine în viaţă să ajung acolo, dar îmi doresc să ajung un om de baza la naţională şi să fac performanţă. Ce e uşor în viaţă, nu? Îmi place să muncesc, am ambiţie şi în cel mai scurt timp sper să ajung un om de bază şi la naţională, să cresc de la zi la zi şi să joc bine, să îmi fac treaba la echipa de club şi la echipa naţională”, a declarat Ianis Hagi la microfonul Telekom Sport.

România va juca fără spectatori contra Lituaniei şi în deplasare cu Muntenegru. Ianis şi-ar fi dorit să debuteze în faţa fanilor României: ”(n.r. că nu joacă în faţa publicului) Normal, când compari meciul cu Liechtenstein-ul, când am jucat la Ploieşti şi acum joci fără spectatori este o diferenţă, dar nu cred că este un hop pentru noi. Ştim ce trebuie să facem, trebuie să câştigi meciul cu Lituania, joci acasă şi cred că toată lumea este conştientă că intrăm să scoatem un rezultat pozitiv”, a mai spus Ianis.

Mijlocaşul Viitorului n-a apucat să dialogheze cu selecţionerul Cosmin Contra: ”Nu, mâine când o să ajung acolo cred”.

Afla mai multe despre: ianis hagiromaniaviitorul 

viewscnt
Articole similare