Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Isăilă după pasul imens pe care tricolorii mici l-au făcut spre Euro: "Nu foarte mulţi au crezut în acest grup"

Reacţia lui Isăilă după pasul imens pe care tricolorii mici l-au făcut spre Euro: "Nu foarte mulţi au crezut în acest grup"

FRF

Comentarii

Fostul selecţioner al echipei naţionale de tineret, Daniel Isăilă, a declarat, după victoria cu Ţara Galilor, că a avut încredere de la bun început în această generaţie, precizând, însă, că au existat şi contestatari.

"La ce am arătat în această campanie, nu trebuie să ne facem probleme. Mai sunt 90 de minute, apoi putem sărbători. Voi sărbători şi eu de aici, de la distanţă, sunt alături de ei. Am făcut această mutare.

Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, să sărbătoresc cu ei, dar, din păcate, acesta este sportul. De aici, de la distanţă, am fost şi sunt alături de ei.

Are rolul lui foarte important (n.r. - Mirel Rădoi). Poate că menirea mea este să construiesc echipe. Mă bucur enorm pentru că am crezut din primul moment în aceşti copii. Chiar şi în acele moment dificile în care am început, în acele meciuri amicale. Majoritatea dintre ei mai pot juca o generaţie la U21. Eu ştiu ce muncă am depus împreună cu staff-ul meu. Am încercat să formez un nucleu de bază. Aduceţi-vă de marile performanţe ale echipei naţionale, când s-au bazat pe Craiova, apoi pe Steaua, pe Dinamo. Acum, la fel, prin ce face Hagi, nu mai trebuie să spun eu nimic, pentru că ştie toată lumea.

100 la sută este o performanţă uriaşă, dar nu trebuie să ne mulţumim cu ce am făcut până acum. Am obţinut această calificare cu mult sacrificiu, multă muncă, mult entuziasm. Nu foarte mulţi au crezut în acest grup", a spus Daniel Isăilă, la Telekom Sport.

Daniel Isăilă a lăsat echipa neînvinsă în Grupa 8 cu 3 victorii şi 3 egaluri şi cu şanse de calificarea la turneul final de anul viitor, pentru a prelua formaţia saudită Al Hazem.

Reprezentativa Under 21 a României a învins, vineri, la Cluj-Napoca, scor 2-0 (0-0), selecţionata similară a Ţării Galilor, în penultima etapă a grupei 8 de calificare la Campionatul European din 2019. La partida de la Cluj-Napoca, au marcat Dennis Man ’55 şi George Puşcaş ’71.

Înaintea ultimei etape, programată marţi (România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Glilor – Elveţia), echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, cu zece puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima din clasamentul grupei este adversara României din ultima etapă, Liechtenstein, care a pierdut până acum toate meciurile, astfel că nu are niciun punct.

Cele nouă câştigătoare ale grupelor de calificare merg direct la Campionatul European, iar patru din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

Afla mai multe despre: isailau21nationala 

viewscnt
Articole similare