Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Jan Oblak după super-golul primit de la Olivier Giroud. "Nu sunt fericit, dar a fost superb"

Reacţia lui Jan Oblak după super-golul primit de la Olivier Giroud. "Nu sunt fericit, dar a fost superb"
Comentarii

Jan Oblak a vorbit despre golul primit de la Olivier Giroud în Atletico Madrid - Chelsea 0-1.

Reacţia lui Jan Oblak după super-golul primit de la Olivier Giroud

Olivier Giroud a marcat un super-gol din "foarfecă" în poarta lui Jan Oblak (VIDEO AICI). Goalkeeper-ul celor de la Atletico Madrid a vorbit, după înfrângerea suferită cu 0-1 de echipa sa, în faţa lui Chelsea, despre golul care a decis manşa tur a duelului din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

"Nu sunt fericit. E plăcut să vezi asemenea goluri, dar nu în poarta ta. Dar acesta e fotbalul, a fost un gol superb. A câştigat, este 1-0 pentru ei, dar acesta a fost doar primul meci. Vine şi al doilea şi sper ca la Londra să ne descurcăm mai bine. 

E puţin ciudat să joci două meciuri în deplasare. Dar aceasta e situaţia, am avut ocazia să jucăm aici, în Bucureşti, pe acest stadion frumos.

Chiar şi după această înfrângere, fanii lui Atletico rămân cu amintiri frumoase de pe acest stadion, din acest oraş.", a declarat Jan Oblak la finalul partidei din Champions League, despre gol şi despre atmosfera de la Bucureşti.

Jan Oblak are 28 de ani şi este considerat cel mai bun portar din lume în acest moment. Portarul lui Atletico Madrid a fost întrebat care este secretul pentru performanţele sale.

"Muncesc pentru acest lucru, sunt bucuros să aud oameni care au această opinie. Voi munci din greu în continuare, voi încerca să îmi îmbunătăţesc calităţile, pentru a fi din ce în ce mai bun.", a răspuns Jan.

Jan Oblak are 28 de ani şi este cel mai bine cotat portar din lume, la 90 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: jan oblakatletico madrid 

viewscnt
Articole similare