Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Jorge Costa după înfrângerea cu FC Botoşani: ”Am arătat personalitate! Repriza a doua, cea mai bună a noastră în acest sezon!”

 Reacţia lui Jorge Costa după înfrângerea cu FC Botoşani: ”Am arătat personalitate! Repriza a doua, cea mai bună a noastră în acest sezon!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Ronaldo Deaconu pentru Gaz Metan, respectiv Butean (autogol) şi Keyta pentru oaspeţi, au marcat golurile acestui duel. La finalul partidei, Jorge Costa, tehnicianul formaţiei medieşene a explicat:

”Nu am luat nici măcar un punct după acest meci. Echipa s-a zdruncinat când am luat gol, era o şansă importantă pentru ei să facă 2-0, dar în repriza secundă am schimbat puţin lucrurile. Nu ne-am dat bătuţi, am marcat, dar aproape o repriză întreagă am jucat în zece oameni. Sunt mândru de ceea ce am realizat în partea secundă. Exact asta le-am zis jucătorilor şi trebuie să înţelegem ce s-a schimbat între prima şi a doua repriză” a mărturisit Jorge Costa, la finalul partidei.

Antrenorul lusitan s-a declarat mulţumit în special de repriza secundă pe care a făcut-o echipa sa în acest meci: ”Am arătat personalitate şi dacă vom face asta şi de aici încolo, va fi greu să ne bată cineva. Sunt jucători noi, sunt mulţumit de Valente, însă condiţia lor fizică nu este cea mai bună. Trebuie să muncească zilnic, să înţeleagă campionatul pentru că sunt jucători pe care îi ştiu, în care cred şi care sunt convins că ne vom ajuta pe viitor. Trebuie să existe răbdare, ştiu că este presiune în meseria noastră, dar presiune este peste tot. Eu ştiu ce fac, am încredere în jucători şi îi văd că vor. Avem nevoie de timp şi cred că la finalul sezonului vom fi pe locul pe care merităm. Avem nevoie să ne îmbunătăţim, însă repriza noastră a doua de azi, a fost cea mai bună a echipei din acest sezon” a mărturisit Jorge Costa, după înfrângerea cu FC Botoşani.

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. În minutul 58, de la gazde a fost eliminat Ondrej Baco, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Un minut mai târziu, Ongenda, de la oaspeţi, a ratat un penalti.

Afla mai multe despre: jorge costa 

viewscnt
Articole similare