Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Jurgen Klopp după ce van Dijk nu a câştigat Balonul de Aur: "Messi este cel mai bun jucător pe care l-am văzut, dar..."

Reacţia lui Jurgen Klopp după ce van Dijk nu a câştigat Balonul de Aur: "Messi este cel mai bun jucător pe care l-am văzut, dar..."

Liverpool

Comentarii

Leo Messi (32 de ani) a câştigat al şaselea Balon de Aur din carieră, luni, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Paris, clasându-se la mică distanţă faţă de Virgil van Dijk, jucătorul lui Jurgen Klopp de la Liverpool.

Antrenorul câştigătoarei UEFA Champions League din sezonul trecut nu este deloc de acord cu faptul că Messi şi-a adăugat în palmares al şaselea Balon de Aur şi este de părere că fundaşul "cormoranilor" trebuia să primească această distincţie. 

"Decizia e luată de jurnalişti, nu? Eu am altă opinie. Lionel Messi este probabil cel mai bun jucător pe care l-am văzut în viaţa mea. Dar nu ţin minte să fi văzut un fundaş mai impresionant decât Virgil van Dijk din sezonul trecut", a fost declaraţia lui Klopp. 

De altfel, diferenţa dintre Messi şi van Dijk a fost extrem de mică. Lionel Messi a obţinut 686 de puncte în clasamentul Balonului de Aur, iar Virgil Van Dijk a acumulat 679. Este cea mai mică diferenţă dintre primul loc şi locul doi din acest secol. 

Afla mai multe despre: jurgen kloppvan dijk 

viewscnt
Articole similare