Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Kiko Casilla după ce s-a scris că a sărit să-l bată pe Zidane. Portarul Realului, gata să meargă în justiţie

Reacţia lui Kiko Casilla după ce s-a scris că a sărit să-l bată pe Zidane. Portarul Realului, gata să meargă în justiţie

Campionate

Comentarii

Kiko Casilla a trimis presei o declaraţie în care neagă categoric acuzaţia jurnalistului Cristóbal Soria, care anunţase că portarul a avut o confruntare cu Zinedine Zidane. Conform prezentatorului emisiunii El Chiringuito, Casilla ar fi sărit să-l bată pe Zidane înainte de ultimul meci din campionat, când a aflat că va fi rezerva fiului antrenorului, Luca Zidane.

Kiko Casilla îl ameninţă pe Cristóbal Soria că îl va da în judecată.

Kiko Casilla:"Este absolut fals că am protestat sau că m-am plâns de o decizie a antrenorului meu, amândoi am fost de acord fără nici cea mai mică problemă. Este absolut fals că unul dintre colegii mei a trebuit să mă împiedice să-mi atac antrenorul în vreun fel. Zinedine Zidane a păstrat întotdeauna o atitudine profesionistă cu mine şi, chiar dincolo de asta, relaţia noastră a fost întotdeauna cordială şi bazată pe încredere şi respect reciproc, o linie de comportament pe care am încercat întotdeauna să o joc cu toţi antrenorii mei toată cariera mea."

Internaţionalul spaniol neagă şi existenţa unui posibil bonus în valoare de 600.000 de euro dacă ar fi jucat în ultima etapă. Acesta îi cere lui Cristóbal Soria să revină imediat asupra delaraţiilor sale sau va trebui să răspundă legal pentru acţiunile sale. Casilla a mai adăugat faptul că există şi anumite poze pe instagram cu fiul lui Zidane, Luca, în timp ce sărbătoreau caştigarea Champions League.


 


 

Afla mai multe despre: kiko casillazidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare