Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Laszlo Balint, după ce UTA a egalat fantastic în finalul partidei cu Rapid! ”Dacă mai ţinea meciul, puteam bate!”

Reacţia lui Laszlo Balint, după ce UTA a egalat fantastic în finalul partidei cu Rapid! ”Dacă mai ţinea meciul, puteam bate!”

Rapid

Comentarii

Formaţia Rapid a remizat, scor 2-2, cu UTA Arad, după ce a condus cu 2-0 până în minutul 82 al meciului din etapa a VIII-a a Ligii I.

Rapid a condus la Arad cu 2-0, dar a fost egalată pe finalul partidei, după ce a primit două goluri în 3 minute. Pentru Rapid a marcat  Albu '16, '21, iar pentru UTA au înscris Hora "82 (penalty) şi Antal '85. La finalul partidei, Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA Arad, a declarat că putea câştiga partida, dacă mai erau minute de joc.  

”Dacă mai ţinea meciul, puteam bate!”

”A fost un meci cu încărcătură mare, am avut noi prima ocazie prin Miculescu, apoi primul corner gol Rapid, apoi un gol marcat de ei cu multă şansă. A fost greu să ne scuturăm, nu am reuşit mare lucru. Am reacţionat după pauză, am schimbat sistemul, iar jucătorii veniti de pe bancă au fost esenţiali. Când apelezi la schimbări, aştepţi plusul necesar. Antrenez un grup frumos, băieţi cu caracter.

Este o lecţie importantă, cu două reprize total opuse. Prima cu goluri venite de nicăieri, a doua, poate cea mai bună repriză reuşită de noi în acest sezon. Nu ştiu dacă Rapid a ajuns în careul nostru în repriza a doua. Dacă mai ţinea meciul, puteam bate. Rapid a coborât foarte mult, s-a retras, dar tot ne-am creat ocazii. 

Oricum, un meci cu adevărat deosebit, cu un public mulţumit de spectacol. Dacă mai ţinea meciul, puteam bate. Rapid a coborât foarte mult, s-a retras, dar ne-am creat ocazii”, a susţinut Laszlo Balint, la finalul meciului. 

După acest rezultat, Rapid a rămas pe locul 2 în clasament, cu 17 puncte. UTA a rămas pe locul 3, cu 15 puncte. 

Afla mai multe despre: uta-rapid-balint-liga 1 

viewscnt
Articole similare