Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Lynn Howells după înfrângerea din Georgia! De ce pleacă deşi România s-a calificat la CM 2019: "Cineva trebuie să-şi asume responsabilitatea!"

Reacţia lui Lynn Howells după înfrângerea din Georgia! De ce pleacă deşi România s-a calificat la CM 2019: "Cineva trebuie să-şi asume responsabilitatea!"

Rugby

Comentarii

România a pierdut în Georgia, scor 25-16, însă a obţinut biletele pentru CM 2019, datorită unei înfrângeri surprinzătoare a Spaniei în Belgia. După meci, selecţionerul Lynn Howells a precizat că meciul a fost unul echilibrat, iar diferenţa a fost făcută doar de erorile comise de stejari.

Tehnicianul britanic a vorbit şi despre decizia sa de a demisiona din funcţia de antrenor al României, precizând că a considerat că cineva trebuie să-şi asume responsabilitatea după înfrângerea cu Spania, care a pus în pericol calificarea la CM.

"Cele două echipe au fost la acelaşi nivel. Ştiu că scorul a fost în favoarea Georgiei, însă  eu consider că România a făcut prea multe greşeli neforţate şi nu am luat suficiente decizii de calitate. Dar nu au fost diferenţe mari în timpul meciului.

(n.r. legat de înfârngerea surprinzătoare cu Spania) E foarte simplu, jucătoii au crezut că au câştigat meciul înainte să mai joace. E o situaţie foarte simplă... Au realizat abia apoi, când au pierdut cu Germania anul trecut, iar anul ăsta cu Spania, crezând că suntem deja calificaţi la Mondial.



Ăsta e şi motivul pentru care am renunţat la funcţia de antrenor! Nu e posibil să ai rezultate cum a fost cel cu Germania (n.r. din 2017) şi cel cu Spania. Cineva trebuie să-şi asume responsabilitatea"
, a declarat Lynn Howells după meciul din Georgia.
 

Afla mai multe despre: lynn howellsdemisierugby 

viewscnt
Articole similare