Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mara, după oferta primită de Dan Petrescu. Ce spune despre plecarea antrenorului din Gruia

Reacţia lui Mara, după oferta primită de Dan Petrescu. Ce spune despre plecarea antrenorului din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, a comentat posibilitatea ca Dan Petrescu să plece, după ce "Bursucul" a primit o ofertă de la Astana, club calificat în grupele Europa League. Oficialul din Gruia nu crede că "Super Dan" va pleca. Astana i-a oferit un contract pe doi ani lui Dan Petrescu, cel care a câşigat de două ori la rând titlul de campion cu CFR Cluj în ultimii doi ani.

CFR a început o nouă eră sub comanda lui Dan Petrescu, cel care a făcut-o campioană de două ori şi a dus-o în grupele Europa Laegue, cu şanse mari de calificare în primăvară. Înaintea întâlnirii decisive cu Celtic, din care campioana României are nevoie de un punct pentru a obţine biletele pentru 16-imile Europa League, Mara a spus că îşi doreşte ca Petrescu să rămână în continuare alături de echipa din Cluj-Napoca.

"Noi credem că rămâne. N-a fost vorba în niciun moment ca el să plece. Noi suntem foarte multumiţi, atmosfera e foarte bună în sânul echipei. Suntem convinşi că va rămâne în continuare cu noi. E un antrenor cu performanţe, oferte pe adresa lui vor apărea, dar noi sperăm să-l păstrăm", a spus oficialul echipei Bogdan Mara, la Pro X.

Performanţele lui Petrescu l-au adus pe antrenor în lumina reflectoarelor, iar ultimul club care s-a interesat de serviciile sale este Astana. "Bursucul" ar putea fi tentat să plece de la CFR pentru că şefii nu ar mai dori să facă investiţii în transferuri şi nici să treacă peste plafonul salarial impus.

Afla mai multe despre: bogdan maracfr clujdan petrescuoferta 

viewscnt
Articole similare