Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mario Nicolae după ce Dinamo a cerut intrarea în insolvenţă: "Cei care au putere de decizie să găsească cele mai bune soluţii!" | EXCLUSIV

Reacţia lui Mario Nicolae după ce Dinamo a cerut intrarea în insolvenţă: "Cei care au putere de decizie să găsească cele mai bune soluţii!" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a reacţionat după ce Dinamo a cerut intrarea insolvenţă, iar decizia finală va fi comunicată luni, de către Tribunalul Bucureşti. În exclusivitate pentru telekomsport.ro, Nicolae a spus că, acum, cei care au putere de decizie trebuie să găsească cele mai bune soluţii pentru ca echipa din Ştefan cel Mare să meargă mai departe.

Reacţia lui Mario Nicolae după ce Dinamo a cerut intrarea în insolvenţă

Dinamo a depus dosarul pentru intrarea în insolvenţă, a doua procedură de acest fel din ultimii şapte pentru clubul din Ştefan cel Mare. Luni, 28 iunie, Tribunalul Bucureşti va comunica oficial decizia de intrare în insolvenţă. Contactat de telekomsport.ro, Mario Nicolae a oferit prima reacţie după decizia luată de "câini". "Câteva zile, mai avem nevoie de puţină răbdare şi înţelegere. Cu toţii ne dorim să aflăm cât mai repede care e următorul pas. Şi ce se va întâmpla cu viitorul lui Dinamo pe termen scurt, mediu şi lung.

E o situaţie delicată, foarte dificilă pentru că viitorul multor oameni depinde de situaţia asta de la Dinamo, vorbim despre familiile jucat, ale angajaţilor şi nu sunt puţini, ale acestor oameni care în ultimul an au fost alături de Dinamo. Şi vor să ştie exact ce se va întâmpla cu acest club ca director sportiv nu pot decât să fiu mândru şi să felicit jucat şi stafful tehnic pt dăruirea şi profesionailismul de care au dat dovadă de la reunire până în momentul acesta.

Şi în aceste momente dificile sunt aici şi se antrează la capacitate maximă. Să sperăm că în curând, în cateva zile, vom afla ce se va înttâmpla cu viitorul clubului Dinamo şi cei care vor avea putere de decizie să ia deciziile cele mai bune şi cele mai sănătoase pt ca acest club imens să funcţioneze bine pe plan sportiv e clar că trebuie să se gâsească un echilibru financiar faţă de toţi care sunt în mom de faţă la Dinamo şi să se constr corect şi transparent viitorului clubului Dinamo", a spus Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, pentru telekomsport.ro.

Dinamo a cerut intrarea în insolvenţă

Dinamo 1948 SA a depus vineri cerere pentru deschiderea procedurii de insolvenţă la Tribunalul Municipiului Bucureşti. Clubul a acumulat din nou datorii şi poate încerca încă o dată să scape de o parte din ele intrând în insolvenţă, deoarece au trecut cinci ani de când a făcut o acţiune similară. Un club în insolvenţă nu poate juca în cupele europene.

Cererea are termen de soluţionare rapid, luni 28 iunie, în următoarea zi lucrătoare, deşi de regulă termenele sunt la 10 zile. A fost depusă la Secţia Civilă a TMB, în materia Falimentului, cu obiect “cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014”, care stabileşte condiţiile de deschidere a procedurii de insolvenţă, la cererea debitorului, relatează Profit.ro

Afla mai multe despre: mario nicolaereactiedinamoinsolventa 

viewscnt
Articole similare