Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Dan Petrescu a reuşit un nou miracol cu CFR Cluj: "Baftă la noua echipă". "Înţepătura" lansată la final

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Dan Petrescu a reuşit un nou miracol cu CFR Cluj: "Baftă la noua echipă". "Înţepătura" lansată la final

Superliga

Comentarii

Oficialul lui FCSB, Mihai Stoica, i-a transmis un mesaj public lui Dan Petrescu, antrenor care a reuşită să o califice pe CFR Cluj în 16-imile Europa League.

Mihai Stoica şi Dan Petrescu au făcut echipă la Unirea Urziceni, echipă care s-a calificat în primăvara europeană a Europa League, după ce a terminat pe locul trei în grupa de Liga Campionilor. Între timp, cei doi au devenit rivali. 

MM a ţinut să-l felicite pe antrenorul lui CFR Cluj, în urma meciului cu Celtic, dar a strecurat şi o "înţepătură" la final: "Felicitări, Dan Petrescu, pentru a doua calificare în primăvara europeană din carieră. E o performanţă excepţională. Ştiu cum te simţi, şi eu am trăit sentimentul ăsta alături de tine, de Zenga, de Protasov, de Oli, de Reghe, de Dică. Felicitări încă o dată şi baftă la noua echipă.

Pe ăştia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi", a scris oficialul FCSB pe Facebook. 

Înainte de a reveni la CFR Cluj, în al doilea mandat, Dan Petrescu a retrogradat cu Guizhou Hengfeng din prima ligă chineză şi astfel a ratat obiectivul trasat de conducere. "Bursucul" a preluat echipa din mers, în iunie 2018, dar nu a putut redresa situaţia.

Afla mai multe despre: dan petrescumihai stoicacfr clujeuropa leaguecalificare cfr cluj europa league 

viewscnt
Articole similare