Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Dinamo a anunţat că a refuzat oferta pentru Dan Nistor

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Dinamo a anunţat că a refuzat oferta pentru Dan Nistor

UEFA Europa League

Comentarii

Mihai Stoica este de părere că oferta pe care Gigi Becali a făcut-o pentru Dan Nistor este extraordinar de bună. Dinamo a anunţat că nu-l va ceda pe FCSB pe mijlocaşul de 30 de ani.

Dan Nistor este ultima ţintă importantă intrată pe radarul lui Gigi Becali. Patronul FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro, plus Qaka, dar conducerea lui Dinamo a refuzat. Ulterior, Gigi Becali a declarat că poate să plătească un milion de euro pentru Nistor, în cazul care dinamoviştii nu-l doresc pe Kamer Qaka.

Mihai Stoica este de părere că propunerea făcută de patronul FCSB-ului este excelentă pentru Dinamo, mai ales că, spune el, echipa din Ştefan cel Mare are soluţii pentru a acoperi plecarea lui Nistor:

”Cred că oferta pe care Gigi a făcut-o, nu ştiu dacă va fi sau nu îmbunătăţită, dar, în opinia mea, este o ofertă de nerefuzat şi cred că Dinamo are înlocuitor tânăr care să se înscrie pe linia pe care s-a lansat Dinamo în ultima vreme”, a declarat Mihai Stoica la plecarea spre Austria, acolo unde FCSB urmează să joace cu Rapid Viena, în play-off-ul Europa League.

Afla mai multe despre: mihai stoicadan nistorfcsbdinamogigi becali 

viewscnt
Articole similare