Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Marius Şumudică a fost victima unui atac rasist în Turcia: "Să nu uite turcii că românii au făcut foarte mult pentru fotbalul lor"

Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Marius Şumudică a fost victima unui atac rasist în Turcia: "Să nu uite turcii că românii au făcut foarte mult pentru fotbalul lor"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, un idol pentru fanii lui Besiktas şi Galatasary, i-a luat apărarea lui Marius Şumudică, cel care trece printr-o situaţie tensionată în Turcia.

Mircea Lucescu îl apără pe Marius Şumudică: "Celor care au făcut astfel de afirmaţii le lipseşte ceva"

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a devenit ţinta atacurilor la televizor, după ce a oferit detalii despre stadiul negocierilor cu conducerea, în privinţa reînnoirii contractului. 

Mircea Lucescu, campion al Turciei în două rânduri ca antrenor, a oferit o reacţie: "Sunt oameni... Ce poţi să le spui? Fiecare reacţioneaza în funcţie de educaţie, de inteligenţă. Celor care au făcut astfel de afirmaţii le lipseşte ceva. Şumudică este un foarte bun motivator, pedagog, în relaţiile cu jucătorii. Este mai puţin diplomat în relaţiile cu ceilalţi, mă refer la suporteri. A făcut eforturi foarte mari să ducă această echipă unde a dus-o. A crescut foarte mult din punctul de vedere al experienţei şi al pretenţiilor pe care le are, pentru că viaţa noastră este nesigură. Poţi să fii astăzi foarte bun, iar mâine să depinzi de ultimul rezultat.

El vrea să profite de o situaţie şi eu i-aş da dreptate. Nu ştii când mai apar astfel de momente. Să nu uite turcii că românii au făcut foarte mult pentru fotbalul turcesc. Mai ales prin Hagi şi Gică Popescu, într-un moment foarte delicat pentru fotbalul turcesc. Cred că ar trebui să existe mai mult respect pentru români", a declarat Mircea Lucescu.

Erman Toroglu a avut un derapaj rasist la adresa antrenorului român care face senzaţie cu Gaziantep FK în Turcia.

Afla mai multe despre: mircea lucescumarius sumudicagaziantepmarius sumudica rasism 

viewscnt
Articole similare