Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Moldovan: ”Cu tot respectul pentru Botoşani, dar în prima repriză nici nu au ajuns la poarta noastră, iar în a doua ne-au dat două goluri”

Reacţia lui Moldovan: ”Cu tot respectul pentru Botoşani, dar în prima repriză nici nu au ajuns la poarta noastră, iar în a doua ne-au dat două goluri”

Rapid

Comentarii

Portarul celor de la Rapid, Horaţiu Moldovan (25 de ani), a tras concluziile după un nou semieşec al echipei pe teren propriu, după cel cu Sepsi.

Rapid a scos doar o remiză cu FC Botoşani, scor 2-2, în etapa a treia din Superliga României.

Este al doilea egal din două meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon. În prima rundă, giuleştenii au încheiat la egalitate şi cu Sepsi, scor 0-0.

Concluziile lui Horaţiu Moldovan, după Rapid - Botoşani 2-2: ”E păcat că pierdem puncte cu echipe aşa zis mai mici”

La finalul partidei cu Botoşani, Horaţiu Moldovan, portarul Rapidului, îşi avertizează colegii că nimeni nu se va da la o parte din faţa lor din cauza numelui echipei. Din Giuleşti nimeni nu mai trebuie să plece cu puncte, afirmă Moldovan.

După două runde în care Rapid nu a primit gol, Botoşaniul le-a dat două, ca urmare a unor greşeli grave în defensiva italianului Bergodi.

”Trebuie să înţelegem că nu ne aşteaptă nimeni, nu se dă nimeni la o parte că suntem Rapid. E păcat că pierdem puncte cu echipe aşa zis mai mici, cu tot respectul pentru FC Botoşani.

Nu cred că ne-am relaxat, pentru că pe Giuleşti nu ai cum să te relaxezi, având în spate aşa suporteri. În prima repriză, adversarii nici nu au ajuns la poarta noastră, iar în repriza secundă ne-au dat două goluri.

Cred că s-a jucat pe contre şi putea oricine să câştige acest joc. Important era să câştigăm noi, cu 3-2, şi aveam trei puncte.

Nu cred că i-am subestimat, i-am luat cu respect, dar nu mai trebuie să facem asta şi echipele să plece cu puncte din Giuleşti”, a declarat Moldovan, după meci.

Rapid are cinci puncte şi este pe locul 4, în timp ce FC Botoşani are două puncte şi ocupă poziţia a 12-a.

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovansuperliga 

viewscnt
Articole similare