Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia lui Nicolae Dică după ce Dan Petrescu a criticat bucuria jucătorilor naţionalei, după victoria cu Austria: ”Eu asta îi spun domnului Petrescu”. EXCLUSIV

Reacţia lui Nicolae Dică după ce Dan Petrescu a criticat bucuria jucătorilor naţionalei, după victoria cu Austria: ”Eu asta îi spun domnului Petrescu”. EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică, secundului lui Mirel Rădoi, a oferit o reacţie pentru Telekom Sport după ce Dan Petrescu s-a arătat mirat că jucătorii au sărbătorit victoria cu 3-2 în faţa Austriei, deoarece ”au învins într-un meci amical”.

Nicolae Dică a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a declarat surprins pentru felul în care jucătorii naţionalei s-au bucurat după succesul cu 3-2 din Austria. Secundul lui Mirel Rădoi susţine că jucătorii au nevoie şi de astfel de momente, pentru a construi un grup unit.

Reacţia lui Nicolae Dică la ce a declarat Dan Petrescu

Dică este de părere că bucuria nu a fost exagerată, a durat doar câteva minute şi a fost pornită chiar de staff-ul tehnic, deoarece jucătorii naţionalei au nevoie şi de astfel de momente de bucurie. Secundul lui Mirel Rădoi a ţinut să precizeze că acea victorie cu Austria nu le-a luat minţile jucătorilor:
 
”Dorim să facem la naţională o familie, să-i unim pe jucători şi toată această treabă a pornit şi de la noi, să încercăm să-i facem pe băieţi să se mai bucure şi ei. Nu am făcut nuntă după această victorie. A fost doar aici această bucurie, a durat câtvea minute. Îi spun domnului Petrescu să fie sigur că avem picoarele pe pământ, am analizat foarte bine jocul, ştim unde am greşit şi cu siguiranşţă ne dorim ca în următoarele două meciuri să arătăm şi mai bine decât în aceste două jocuri”, a comentat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.
 

Dan Petrescu, despre bucuria de la naţională: ”Nici măcar nu ştiu ce-am câştigat”

Zilele trecute, antrenorul lui CFR Cluj a lăudat jocul naţionalei în cele două meciuri pe care le-a disputat sub comanda lui Mirel Rădoi (1-1 cu Irlanda de Nord şi 3-2 în faţa Austriei). În acelaşi timp, Dan Petrescu spune că n-a înţeles bucuria de la finalul partidei cu Austria, deoarece meciurile din Liga Naţiunilor ”sunt amicale”:
”Pentru mine au fost două meciuri amicale, nici măcar nu ştiu ce am câştigat, m-a surprins felul cum s-au bucurat băieţii după meci, câştigând un meci amical cu Austria. Ar trebui să câştigăm un meci cu Islanda, cu Ungaria şi cu Bulgaria, să ne calificăm la Europene şi apoi e normal să ne bucurăm.  N-am realizat nimic, trebuie să fim cu picioarele pe pământ şi să muncim mult mai bine decât am făcut-o până acum", a spus Dan Petrescu. 

viewscnt
Articole similare
FOTO Fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu face furori pe plajele din Maldive