Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Piţurcă după ce a văzut meciurile naţionalei României! "Cine e nemulţumit, îşi câştigă pâinea din asta". Ce a observat la Rădoi

Reacţia lui Piţurcă după ce a văzut meciurile naţionalei României! "Cine e nemulţumit, îşi câştigă pâinea din asta". Ce a observat la Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, a tras primele concluzii, după meciurile naţionalei din septembrie.

România a obţinut şapte puncte din cele trei meciuri, după victoriile cu Islanda şi Liechtenstein şi remiza cu Macedonia de Nord: "Pe mine nu mă interesează altceva decât că s-au luat 7 puncte şi în trei meciuri nu s-a primit gol… Şi ăsta e un plus. Ăsta a fost şi motivul principal pentru care România a luat cele 7 puncte, faptul că nu a primit gol. În orice joc din cele trei dacă ar fi primit gol, situaţia se complica", a declarat Piţurcă pentru Playsport.

Ce a remarcat Victor Piţurcă după meciurile naţionalei

Antrenorul a evidenţiat că Mirel Rădoi şi-a păstrat stilul de joc şi a susţinut că Macedonia de Nord e cel mai periculos adversar pentru România, în lupta pentru locul secund, cel care duce la baraj: "Mie nu mi s-a părut la ultimul meci că ar fi securizat jocul, mie mi s-a părut aceeaşi manieră, nu poţi spune că s-a apărat mai mult. Jucătorii de câmp şi-au făcut mai bine treaba defensiv şi ăsta a fost motivul pentru care echipa n-a luat gol. Fiindcă în multe momente chiar au încercat să joace departe de poarta lor, dar adversarul a fost unul care are ştiinţa jocului colectiv, al menţinerii posesiei, şi România a fost obligată să se apere de multe ori în propria jumătate. Nu consider că Rădoi a schimbat ceva ca stil, ca filosofie, adică să se apere şi să fie cineva nemulţumit de asta. Cine e nemulţumit, îşi câştigă pâinea din asta, să spună ceva şi să iasă audienţa.

A fost foarte bine! Echipa naţională a României a câştigat 7 puncte, şi asta e important, restul, ce mai zice unul, altul…

Deocamdată suntem pe locul trei, când o să fim pe locul doi, atunci e în regulă. Şi atenţie! Nu cred că Armenia este adversarul cel mai periculos pentru România în lupta asta, eu cred că tot Macedonia e, în continuare rămâne echipa periculoasă. De ce? Fiindcă are o echipă bună", a adăugat fostul selecţioner. 

Clasamentul grupei: 1. Germania – 15 puncte, 2. Armenia – 11 puncte, 3. România – 10 puncte, 4. Macedonia de Nord – 9 puncte, 5. Islanda – 4 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Etapa următoare programează, la 8 octombrie, meciurile Liechtenstein – Macedonia de Nord, Islanda – Armenia şi Germania – România.

Afla mai multe despre: victor piturcaechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare