Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Pliskova după ce a învins-o pe Halep şi a trimis-o acasă: "E mereu special când joc cu Simona"

Reacţia lui Pliskova după ce a învins-o pe Halep şi a trimis-o acasă: "E mereu special când joc cu Simona"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a pierdut în trei seturi în faţa Karolinei Pliskova, meci decisiv în grupa violet pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Jucătoare de tenis în vârstă de 27 de ani a oferit prima reacţie după ce i-a refuzat lui Halep şansa de a avansa în turneu.

Pliskova a recunoscut că a avut parte şi de puţin noroc, dar este bucuroasă că a reuşit să o învingă pe Halep după mai multe insuccese în faţa româncei: "E special mereu cand joc cu Simona, am avut o gramada de meciuri grozave. Stiu ca m-a invins de multe ori, dar eram pozitiva. Azi a fost un pic riscant, dar ma bucur ca nu am incetat sa lupt. Am avut putin noroc la final, dar ma bucur pentru asta. Cred ca publicul a fost grozav, va multumesc din suflet. Sper sa vina si la meciul urmator. Cu Barty va fi super greu, va fi o mare provocare, dar nu am nimic de pierdut", a spus Pliskova la finalul meciului.

Pliskova va juca pentru un loc în finală împotriva liderului mondial, Ashligh Barty. Simona Halep are acum timp să se odihnească şi să se pregătească pentru începutului noului sezon. 

Afla mai multe despre: pliskovahalepturneul campioanelor 

viewscnt
Articole similare