Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Postecoglou, după ce Tottenham, cu Drăguşin în teren, a întors-o pe Luton: ”Am fost dezamăgit”. La ce se referă

Reacţia lui Postecoglou, după ce Tottenham, cu Drăguşin în teren, a întors-o pe Luton: ”Am fost dezamăgit”. La ce se referă

Premier League

Comentarii

Antrenoril celor de la Tottenham, Ange Postecoglou (58 de ani), a tras concluziile după victoria dramatică reuşită pe teren propriu cu Luton.

Tottenham a câştigat partida cu Luton Town, scor 2-1, în etapa a 30-a din Premier League.

Spurs a fost condusă cu 0-1 încă din minutul 3, prin reuşita lui Chong, dar a întors soarta meciului cu ajutorul autogolului lui Kabore ’51 şi a golului dat de Son ’86.

La Tottenham, Radu Drăguşin a fost integralist pentru a doua oară consecutiv. A avut o prestaţie în nota echipei şi nu a avut erori defensive mari.

Antrenorul lui Tottenham, concluzii după victoria cu Luton: ”Ar fi trebuit să ni-l facem mai uşor”

La finalul meciului, antrenorul Ange Postecoglou a lăudat reacţia avută de echipa sa după golul foarte rapid primit, unul care putea fi evitat.

”Este un meci pe care ar fi trebuit să ni-l facem mai uşor. Toate echipele luptă pentru îndeplinirea unui obiectiv, iar Luton nu putea să se aplece în faţa noastră. Trebuia să merităm această victorie şi cred că am reuşit să facem acest lucru.

Cred că este important (n.r. că Tottenham reuşeşte să revină). Am fost dezamăgit de golul pe care l-am primit, cred că putea fi evitat. Cred că băieţii au reuşit să îşi păstreze calmul şi au continuat să joace fotbal.

Nu vei putea niciodată să desfaci complet o echipă. Dacă am fi fost în avantaj, jocul ar fi fost mai confortabil, dar băieţii au dat dovadă de caracter.

Son continuă să aibă prestaţii foarte bune. A avut câteva ocazii bune de gol, dar a fost puţin ghinionist. A fost un jucător important pentru acest club foarte mult timp şi va continua să fie. Este foarte dedicat, are aşteptări uriaşe şi dă totul cât timp se află pe teren”, a declarat Postecoglou, după meci, conform BBC.

În urma acestui rezultat, Tottenham rămâne pe locul 5, cu 56 de puncte. Pentru Radu Drăguşin a fost al şaselea meci bifat la Spurs.

Afla mai multe despre: tottenhamradu dragusinpremier leagueange postecoglu 

viewscnt
Articole similare