Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NU! Antrenorul maşinăriei de fotbal, refuzat din start: ”Orice echipă l-ar fi vrut”. Vedeta de talie mondială a semnat cu rivalii

NU! Antrenorul maşinăriei de fotbal, refuzat din start: ”Orice echipă l-ar fi vrut”. Vedeta de talie mondială a semnat cu rivalii

Premier League

Comentarii

Manchester City se mai şi refuză. Jucătorul englez în cauză a declinat oferta venită de la trupa lui Pep Guardiola şi a ales-o pe rivala la titlu, Arsenal.

Pep Guardiola a vorbit despre jucătorul care a refuzat-o pe Manchester City în vara anului trecut. Este vorba despre Declan Rice.

Internaţionalul englez a fost dorit intens şi de campioana Angliei şi a Europei, dar a ales să meargă la Arsenal. ”Tunarii” au plătit celor de la West Ham 120 de milioane de euro.

Iar înaintea meciului direct dintre City şi Arsenal, Guardiola a precizat că înţelege decizia de transfer a lui Rice şi a explicat că acesta nu este nici primul şi nici ultimul jucător care o refuză pe deţinătoarea Premier League.

”Sunt multe dăţi când jucătorii pe care îi vrem nu vor să vină la noi. Nu e primul care nu a vrut să semneze. Avem o listă lungă. Practic, nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume.

A luat o decizie, una bună pentru el şi îi dorim mult succes. Orice echipă din Premier League l-ar fi vrut pe Declan Rice. De aceea a făcut Arsenal tot posibilul pentru a-l transfera”, a declarat Guardiola, potrivit Mundo Deportivo.

Declan Rice este cotat la 110 de milioane de euro şi s-a impus imediat la Arsenal. În Premier League a jucat de 28 de ori şi a reuşit şase goluri şi şase assist-uri.

Manchester City şi Arsenal se întâlnesc în derby-ul pentru titlul din Premier League duminică, 31 martie, de la ora 18:30. Arsenal este lider cu 64 de puncte, iar City ocupă locul 3, cu un punct mai puţin.

Afla mai multe despre: manchester citypremier leaguepep guardiolaarsenaldeclan rice 

viewscnt
Articole similare