Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Rafael Nadal după ce Novak Djokovic a câştigat procesul şi va participa la Australian Open! ”Aş fi preferat să nu participe, dar justiţia şi-a spus cuvântul!”

Reacţia lui Rafael Nadal după ce Novak Djokovic a câştigat procesul şi va participa la Australian Open! ”Aş fi preferat să nu participe, dar justiţia şi-a spus cuvântul!”

Tenis

Comentarii

Instanţa din Melbourne a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic.

Instanţa a revocat, luni, anularea vizei de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici, informează The Age.

Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, judecătorul Kelly ordonând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi.

Un ordin judecătoresc care a fost dat duminică arată că Guvernul trebuie să ia "toate măsurile şi să facă tot ce este necesar” pentru a-l aduce pe Djokovic într-un "sediu" specificat de avocaţii săi. 

Dacă va câştiga Australian Open, Djokovic poate ajunge titlul 21 de Grand Slam şi îi va depăşi pe Roger Federer (locul 16 ATP) şi Rafael Nadal (locul 6 ATP), ambii cu câte 20. La câteva ore după ce sârbul a câştigat procesul cu statul Australian, Rafael Nadal a oferit şi o primă reacţie. Într-o intervenţie la postul de Radio Onda Cero, Nadal a dezvăluit că ar fi dorit ca sârbul să nu poată participa, dar va respecta decizia luată la Melbourne.

”Din punct de vedere sportiv, aş fi preferat ca Djokovic să nu participe, dar justiţia şi-a spus cuvântul şi respect decizia luată. Indiferent dacă sunt de acord sau nu cu Djokovic vizavi de unele lucruri, justiţia a vorbit”, a transmis Nadal, conform Marca. 

Afla mai multe despre: rafael nadal- novak djokovic-australia 

viewscnt
Articole similare