Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce PAOK Salonic a terminat pe ultimul loc în grupa din Europa League

VIDEO | Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce PAOK Salonic a terminat pe ultimul loc în grupa din Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

PAOK Salonic a suferit un nou eşec surprinzător în Europa League, 1-3 cu BATE Borisov, în ultima etapă din grupe. Răzvan Lucescu spune că jucătorii săi au picat psihic după BATE a deschis scorul.

PAOK Salonic este lideră în Grecia, dar în Europa League a fost eliminată încă din grupe, după ce n-a reuşit să treacă de echipe precum BATE Borisov sau MOl Vidi. În ultima etapă, echipa antrenată de Răzvan Lucescu avea nevoie de victorie cu BATE, combinată însă cu un succes al lui Chelsea cu MOL Vidi. Nu s-a întâmplat nici una, nici alta.

PAOK a pierdut cu 3-1 în faţa lui BATE Borisov, echipă pe care în tur o învinsese cu 3-0. Răzvan Lucescu dă vina pe lipsa de concentrare a jucătorilor săi:

”Nu este nicio scuză, am făcut un meci slab. Am avut dorinţa de a ne califica, dar sentimentul meu este că, după primirea golului, ne-am pierdut concentrarea şi am pierdut poziţia din teren. Din această cauză nu am jucat deloc bine în prima repriză. Acest joc reflectă perfect situaţia noastră în această fază a grupelor Europa Legue, cu o abordare greşită şi cu multe căderi psihologice, imediat după ce am primit un gol. A mai fost şi situaţia asta, de a fi nevoiţi să jucăm ştiind că nu depindem doar de jocul nostru”, a declarat Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicbate borisoveuropa league 

viewscnt
Articole similare