Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Shaw, după accidentarea teribilă de la naţională! Şapte minute de panică totală: ”Sunt un luptător”

Reacţia lui Shaw, după accidentarea teribilă de la naţională! Şapte minute de panică totală: ”Sunt un luptător”
Comentarii

Fotbalistul englez Luke Shaw a anunţat pe Twitter că se simte bine după accidentarea suferită la meciul de sâmbătă cu Spania, din Liga Naţiunilor.

Vă mulţumesc pentru toată afecţiunea şi pentru susţinere. Mă simt bine şi sunt pe cele mai bune mâini. Sunt un luptător şi voi reveni curând”, a scris Shaw.

Reprezentativa Angliei a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de naţionala Spaniei, într-un meci din Seria A a Ligii Naţiunilor, Grupa 4, în care a condus cu 1-0.

În repriza a doua, Luke Shaw s-a prăbuşit pe gazon după ce s-a ciocnit cu Dani Carvajal. El şi-a pierdut cunoştinţa şi a primit îngrijiri pe teren timp de şapte minute, după care a fost scos de pe teren cu targa, cu gâtul imobilizat şi mască de oxigen. În vestiar, Shaw era conştient şi putea să răspundă la întrebările medicilor.

A fost primul meci al lui Shaw început ca titular pentru echipa naţională în ultimii trei ani. Fotbalistul a suferit o fractură de tibie şi peroneu ce l-a ţinut departe de gazon mult timp. A reuşit să revină şi şi-a recâştigat locul de titular la United.

Golul englezilor a fost marcate de Rashford, în minutul 11. Pentru Spania au înscris Saul Niguez ’13 şi Rodrigo ’32.

Afla mai multe despre: shawaccidentareanglia 

viewscnt
Articole similare