Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Simeone după înfrângerea din Supercupa Spaniei 2020. Cine este fotbalistul care a câştigat finala în opinia sa

Reacţia lui Simeone după înfrângerea din Supercupa Spaniei 2020. Cine este fotbalistul care a câştigat finala în opinia sa

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat, duminică, la Jeddah, Supercupa Spaniei, învingând echipa Atletico Madrid în finală, scor 4-1 la loviturile de departajare.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 0-0. De la Real Madrid a fost eliminat Valverde, în minutul 115. La loviturile de departajare, pentru Real Madrid au marcat Carvajal, Rodrygo, Modrici şi Ramos. Pentru Atletico a înscris Trippier, iar Niguez şi Thomas au ratat.

Pentru Real Madrid este a 11-a Supercupă a Spaniei.

La finalul partidei, antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Pablo Simeone a considerat decisiv momentul în care Federico Valverde l-a faultat pe Morata în poziţie de ultim apărător. Uruguayanul a fost eliminat, dar l-a oprit din cursa spre 1-0 pe internaţionalul spaniol: ”Echipa mea a făcut un meci bun în compania unui adversar puternic, dintre cei mai puternici din lume. Valverde a câştigat această finală! Premiul pentru jucătorul turneului are indiscutabil legătură şi cu acel moment” a mărturisit antrenorul ”colchonerilor” la finalul partidei pierdute de Atletico la penalty-uri. 

Federico Valverde a fost desemnat jucătorul finalei. El şi portarul belgian Thibault Courtois au făcut un meci excelent pentru Real Madrid.

La numai 21 de ani împliniţi în iulie, Federico Valverde este evaluat acum la 50 de milioane de euro! Fotbalistul născut la Montevideo era cotat în urmă cu câteva luni la 20 de milioane de euro. Prestaţiile din acest debut de sezon din La Liga şi UEFA Champions League i-au crescut considerabil cota.

Afla mai multe despre: diego simeonereal madridatletico madridsupercupa spaniei 2020 

viewscnt
Articole similare