Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Sorin Cârţu după ce a auzit decizia Federaţiei: "Asta ne mai trebuia acum" Ce l-a deranjat

Reacţia lui Sorin Cârţu după ce a auzit decizia Federaţiei: "Asta ne mai trebuia acum" Ce l-a deranjat
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova s-a arătat contrariat de hotărârea luată de forul de la Casa Fotbalului care a obligat orice echipă de Liga I să fie reprezentată în competiţiile de fotbal feminin.

Măsura ar urma să intre în vigoare peste un an.
 
"Asta ne trebuia nouă, obligativitatea asta! Un campionat de tineret nu facem, dar obligăm să facem echipe feminine. România are nevoie de altceva, ne trebuie o competiţie care să facă trecerea de la 18 la 21 de ani. Patronii au acceptat prea uşor această decizie a FRF prin care fiecare echipă să fie nevoită să trimită doi jucători U21 pe teren. Să îţi arogi nişte merite pe munca lui Hagi este prea mult, dar trebuia să se impună ideea să se facă campionat de tineret" a fost atacul lui Sorin Cârţu. 
 
Şeful oltenilor a comentat şi o altă decizie luată în Comitetul Executiv de miercuri prin care alb-albaştrii pot utiliza vechea denumire a clubului. 
 
"Noi până acum întotdeauna am zis că Universitatea e aceea care joacă în Divizia A, nu astea care joacă prin coclauri şi prin nu ştiu ce momente dificile a trecut. S-a făcut dreptate cu decizia asta" a mai zis Cârţu. 
 
 
sta ne trebuia noua obligativitatea asta, un camp de tineret nu facem dar sa obligam sa facem echipe feminine, Romania are nevoie de altceva, trebuie sa faca trecerea de la 18 la 21, patronii au acceptat prea usor aceasta decizie a FRF 
 
sa iti arogi niste merite pe munca lui Hagi este prea mult, dar impuneti ideea sa se faca camp de tineret 
 

Afla mai multe despre: u craiovacârţufotbal femininfrf 

viewscnt
Articole similare