Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Sorin Cârţu după ce Craiova a reuşit un transfer neaşteptat! Cine l-a remarcat pe jucătorul care retrogradase cu echipa în Liga 3

Reacţia lui Sorin Cârţu după ce Craiova a reuşit un transfer neaşteptat! Cine l-a remarcat pe jucătorul care retrogradase cu echipa în Liga 3
Comentarii

Alexandru Mărieş este noul mijlocaş al Universităţii Craiova.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani a fost adus în Bănie de la Comuna Recea pentru 5 mii de euro, dar şi procente dintr-un eventual transfer. Chiar dacă fotbalistul a avut evoluţii bune în sezonul trecut, Comuna Recea a retrogradat în Liga 3. 

Oficialul din Bănie, a dezvăluit că antrenorul Marinos Ouzounidis a fost cel care l-a remarcat pe fotbalist, astfel că a decis să îl aducă la Craiova. 

”E opţiunea antrenorului. Transferurile sunt făcute pe baza unei strategii, pe care o stabileşte antrenorul, patronul”, a declarat Sorin Cârţu, pentru ProSport.

Potrivit transfermarkt.com, Alexandru Mărieş este cotat la 125 de mii de euro. În cele 24 de meciuri pe care le-a jucat în sezonul trecut pentru Comuna Recea, mijlocaşul a reuşit 6 goluri şi o pasă decisivă. 

”I-am dat drumul lui Mărieş la Universitatea Craiova. E deja transferat, noi nu am vrut să ne opunem mutării, e viitorul copilului. Nu suntem o echipă care să oprim viitorul jucătorilor. Am luat ceva bani mărunţi, dar în principiu am luat un procent pentru viitor. Nu vreau să spun suma, pentru că îmi e ruşine la cât e de mică, dar înţelegerea a fost ca băiatul să plece când va putea merge la mai bine.

Aşa a fost înţelegerea şi cu părinţii lui, că dacă va avea o ofertă bună, nu îi vom distruge viitorul. 5.000 de euro am luat pe el, plus procente. Asta e realitatea”, a declarat Florin Gherasim, preşedintele echipei Comuna Recea, pentru Liga2.ro.

Afla mai multe despre: cârţu 

viewscnt
Articole similare