Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Steliano Filip după ce conducerea lui Dinamo a încercat să îl demită pe Flavius Stoican: ”Împreună cu el putem evita retrogradarea!”

Reacţia lui Steliano Filip după ce conducerea lui Dinamo a încercat să îl demită pe Flavius Stoican: ”Împreună cu el putem evita retrogradarea!”
Comentarii

Conducerea lui Dinamo a încercat să îl demită pe Flavius Stoican, dar antrenorul a fost salvat de jucători.

Deşi a fost anunţat că va fi demis, Flavius Stoican va rămâne, până la urmă, la Dinamo, cel puţin până la următorul meci, duminică, împotriva Rapidului. După înfrângerea cu CFR, scor 1-4, Flavius Stoican nu a mai fost dorit de oficialii lui Dinamo la club. 

Totuşi, Iuliu Mureşan a mers, marţi, la baza de pregătire de la Săftica, iar în urma discuţiei cu Torje, Răuţă şi Matei, reprezentanţii fotbaliştilor, a luat decizia de a-l păstra pe Flavius Stoican şi la meciul cu Rapid.

Decizia schimbării antrenorului a venit din partea reprezentanţilor DDB, însă fotbaliştii dinamovişti le-au explicat acestora că o eventuală modificare pe banca tehnică n-ar fi benefică pentru evoluţiile următoare.

Steliano Filip a explicat care a fost poziţia jucătorilor referitoare la o potenţială demitere a lui Flavius Stoican. Fotbalistul a dezvăluit că toţi jucătorii din Ştefan cel Mare îl susţin pe actualul antrenor. 

”Împreună cu el putem evita retrogradarea!”

”Toţi jucătorii lui Dinamo îl susţin pe Flavius Stoican! Ne-am bucura să rămână la echipă pentru că împreună cu el putem evita retrogradarea”, a declarat Filip, pentru ProSport.

Duşan Uhrin, preferat de reprezentanţii DDB

Duşan Uhrin a mai pregătit-o pe Dinamo în două rânduri, în sezonul 2019/2020 şi în a doua parte a sezonului 2020/2021. În ultimul său mandat petrecut pe banca tehnică a "câinilor", antrenorul ceh de 54 de ani a înregistrat cinci victorii, trei remize şi două înfrângeri.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-flavius stoican-steliano filip 

viewscnt
Articole similare