Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Steliano Filip după ce Miriuţă l-a lovit la meciul Hermannstadt - Călăraşi: "Nu-mi vine să cred că fostul meu antrenor poate să facă aşa ceva. E penibil!"

Reacţia lui Steliano Filip după ce Miriuţă l-a lovit la meciul Hermannstadt - Călăraşi: "Nu-mi vine să cred că fostul meu antrenor poate să facă aşa ceva. E penibil!"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Meciul de la Sibiu, dintre echipa locală şi Dunărea Călăraşi, decisiv pentru locul de baraj, a avut un final extrem de tensionat, iar un conflict s-a iscat între jucătorii celor două echipe. În timpul unui meleu, Vasile Miriuţă l-a lovit de la spate pe Steliano Filip, iar jucătorul de la Călăraşi a reacţionat, şocat fiind de gestul acestuia.

„În îmbulzeala care a fost nu mi-am dat seama că m-a lovit, din cauza adrenalinei. Când am văzut imaginile, am înnebunit. Nu-mi vine să cred că fostul meu antrenor poate să facă aşa ceva. E penibil ca un bărbat la 50 de ani să lovească pe la spate. În loc să calmeze spiritele, el mai rău le-a inflamat.

Eu m-am dus acolo să încerc să îl potolesc pe Blănaru. Daca eram faţă în faţă, sigur nu mai apuca să mă lovească. Sper că se vor lua măsuri la Comisia de Disciplină pentru că acesta poate să fie un precedent periculos”, a spus Steliano Filip pentru GSP.

Chiar dacă l-a avut elev pe vremea când o antrena pe Dinamo, Miriuţă şi-a vărsat nervii, într-un mod şocant, pe Steliano Filip. Antrenorul lui Hermannstadt a profitat de scandalul de la marginea terenului şi i-a aplicat o corecţie fizică lui Filip. Surprinzător, Haţegan şi restul arbitrilor n-au văzut acest moment. Centralul l-a eliminat în schimb pe Dan Alexa, antrenorul oaspeţilor.

Afla mai multe despre: steliano filipmiriuta 

viewscnt
Articole similare