Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Teja după primul eşec la FCSB: ”Eu cred că am jucat bine!” Ce spune despre supărarea lui Gigi Becali

Reacţia lui Teja după primul eşec la FCSB: ”Eu cred că am jucat bine!” Ce spune despre supărarea lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

FCSB a pierdut cu 2-1 în faţa Viitorului şi distanţa faţă de liderul CFR Cluj este acum de cinci puncte. Mihai Teja spune că are în continuare încredere în echipă şi este convins că lupta la titlu este în continuare deschisă.

Mihai Teja a rămas cu doar două victorii la FCSB, în cele şase etape de când este antrenorul vicecampioanei. Cu Viitorul a venit şi prima înfrângere. Teja spune însă cu jucătorii săi au făcut un meci bun, dar au avut ghinon. Antrenorul FCSB-ului spune însă că lupta la titlu nu este încheiată:

”Eu cred că, din punctul meu de vedere, am făcut un joc bun. Ştiam că le place să aibă mingea, am încercat să facem pressing să nu aibă şansa să înceapă cu mingi de jos. Ştiam că Viitorul, Gică Hagi, are un stil de joc, implementat în cei 7-8 ani de zile de când are echipa. Am încercat să nu îi lăsăm să joace. În prima repriză n-am început foarte bine, am luat gol pe un contraatac. După care ne-am revenit, am şi egalat şi puteam face 2-1. Apoi a fost un nou contraatac, cel de la penalty... Eu cred că băieţii şi-au dorit foarte mult astăzi, numai că n-am reuşit să câştigăm şi suntem supăraţi.

Presiune este tot timpul, la fiecare meci. Dar eu spun că este doar începutul, a fost doar o etapă nefavorabilă nouă, mai sunt multe meciuri şi multe puncte puse în joc. Viitorul are echipă bună şi eu cred că poate să mai câştige meciuri. Într-adevăr, sunt cinci puncte, dar prin felul în care muncim la antrenamente eu cred că o să vină şi punctele.

Eu cred că există un joc elaborat la Steaua, un joc prin care surprindem adversarul, schimbăm de pe o parte pe cealaltă şi e normal că dacă ai posibilitatea să ataci direct sau să contraataci, normal să o faci. Noi nu am recuperat mingea în terenul advers şi am dus-o la fundaşii centrali. Nu, am încercat să jucăm direct, dar mai este şi adversarul. Din punctul meu de vedere, în afară de cele două goluri şi de încă o ocazie pe care au avut-o, cred că am dominat meciul de al un capăt la altul.

Suntem obligaţi să câştigăm toate meciurile, clar. Eu şi băieţii nu ne vom da bătuţi. Mai sunt nouă meciuri în care vrem să arătăm şi mai bine şi să câştigăm meciurile”, a declarat Mihai Teja.

Antrenorul FCSB-ului a fost întrebat şi despre faptul că patronul a declarat că nu va mai merge la stadion până când echipa nu va ajunge pe primul loc: ”Nu vreau să comentez ceea ce spune patronul, este factorul de decizie la Steaua şi omul numărul 1. Poate este normal să fie supărat, pentru că Steaua trebuie să câştige şi să fie pe primul loc. Este normal să fie supărat şi îl înţeleg. Dar nu vreau să cedez niciun moment, să facem lucrurile şi mai bine”.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsb 

viewscnt
Articole similare